# Madjid Bougherra | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Madjid Bougherra


TARAFTARIN SEVGİLİSİ

Bol alternatifli bir transfer listesi oluşturan Galatasaray'ın hedefindeki son isim Glasgow Rangers takımında forma giyen Madjid Bougherra. Tam Rijkaard'ın istediği gibi defanstan top çıkaran ve attığı gollerle her gittiği takımda taraftarın sevgilisi olan Cezayirli oyuncu için Adnan Sezgin'in ön görüşmeyi yaptığı belirtildi.



İSKOÇYA'YA GİDECEK

1.90 boyunda 27 yaşında olan Bougherra'nın sarı-kırmızılı kulübe prensipte "Evet" dediği transfere son noktayı daha önce İskoç ekibinde forma giyen ve çok sevilen Tugay Kerimoğlu'nun koyacağı ifade edildi. Tugay'ın, Rijkaard'la yapılan görüşmenin ardından İskoçya'ya giderek bu transferi sonuçlandıracağı öğrenildi.



FENERLİ LUGANO'YA BENZİYOR

Glasgow Rangers ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Madjid Bougherra için İskoç kulübü 7 milyon euro istiyor. Ancak Tugay'ın devreye girmesiyle bu transferin 5 milyon euro'ya tamamlanabileceği belirtiliyor. Bougherra agresif oyunu ve sürekli golü düşünen yapısı ile Fenerbahçeli Lugano'ya benzetiliyor.



fotomac
 
Cevap: # Madjid Bougherra



Basın taktik değiştirdi.Artık ismi duyulmamış isimleri sallıyorlar ki bizde kesin yalandır diyemeyelim.
 
Cevap: # Madjid Bougherra



İyi bir oyuncu bu adam.Ama bence Liverpool alabilir.Defans sıkıntıları var.Carragher dışında doğru düzgün adamları yok.Bize gelirse çok faydalı olur.Bu sezon 31 maç oynamış 3 gol 4 asisti var.Defans oyuncusuna göre çok iyi istatistikler.Ve sert bir oyuncudur,fiziği sağlam,top tekniği iyi.Neill'in yanına cuk oturur,ama bence 6 Milyon Euro'dan aşağı gelmez bu adam ki o kadar para verirmiyiz bilmem.
 
Cevap: # Madjid Bougherra



Bu kulüplerin istediği bedeller de nedense hep transfermarkt değerleri oluyor. :D

Transfermarkttan seçiyorlar adamı. Bakalım bir de istatistiklere. 7 milyonmuş bir de kesin iyidir heralde yazın bunu Galatasaray'a. :Transfer haberi böyle yapılır.
 
Cevap: # Madjid Bougherra



Sene başı ve devre arasında adı Barça ile anılmıştı.

Çok iyi bir stoper.

6-7 Milyon € civarına alabiliriz.

Çokmu bu para ? Kesinlikle değil.

Umarım haberin doğruluk payı vardır.
 
Cevap: # Madjid Bougherra



benim hayalini kurduğum stoper de bu işte bence bir stoperden fazlası galatasarayım bu adamı alsın defansımız taş olur arkadaşlar
 
Cevap: # Madjid Bougherra



gercekten cok saglam hızlı hava toplarında etkili yerden etkili adam eksiltiyo pas yapıyo kademeye giriyo orta sut bi stoperden kesinlikle fazlası bence servetten gelecek para ve ustune 3-4 biseyler eklenilerek alınması lazım ozaman nail-bougherra ikilisi gecilmez olur yedekleride emre gungor ali turan olur takım tas gibi olur unutmayın ki kulubumuz meira gibi bi adama bile 6 verdi bu adam icin 7 iyi rakam servetten bile 8 istiyoruz dusunun artık :D
 
Cevap: # Madjid Bougherra



Madjid Boughera

Kim Kallström

Gökhan İnler



alınsın Veli Kavlak ile Yasin Pehlivan,Mustafa Pektemek'te alınarak transfer kapatılsın.Bu 6'lı bizim için ideal isimler.
 
Cevap: # Madjid Bougherra



Bir oyuncu için hemfikir olursak o adam gelmiyor.Zaten bırakırlar mı ki?
 
Üst Alt