# Madjid Bougherra | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Madjid Bougherra


Savunmaya bir Cezayirli...



26 Mayıs 2011 Perşembe * 12:44



Galatasaray'ın Cezayirli savunma oyuncusu Madjid Bougherra ile görüştüğü iddia edildi. Bougherra konu hakkında neler söyledi, işte o haber...









Başkan Ünal Aysal'ın "Takımın üçte biri değişecek" açıklamasının ardından transfer pazarında adeta sarı-kırmızı fırtına esiyor. Johan Elmander ve Selçuk İnan transferlerini bitiren, kaleci Sinan Bolat ile anlaşmaya varan ve Didier Drogba'dan da haber bekleyen Galatasaray'da diğer bir yandan da savunmaya takviye için çalışmalar başladı.



Fatih Terim'in ısrarlı bir şekilde savunmaya takviye istemesinin ardından harekete geçen Galatasaray, Glasgow Rangers'in Cezayirli savunma oyuncusu Madjid Bougherra ile ilgilenmeye başladı. LeButeur'de yer alan haberde; Galatasaray'ın Bougherra'yı transfer etmek için girişimlere başladığı ve bu transfer için Rangers'a 1.5 milyon avroluk bir teklifte bulunacağı iddia edildi.



Haberde ayrıca, Galatasaray'ın teknik direktörlük koltuğuna Fatih Terim'i oturttuğu ve Didier Drogba gibi önemli bir yıldız ile de ilgilendiğinin altı çizildi. LeButeur'in haberindeki en önemli detay ise; Bougherra'nın Galatasaray'a gelmeye sıcak bakması ve transfer görüşmeleri için Haziran ayını beklenmesi...



LeButeur'de yer alan haberin ardından Daily Record'a transferi hakkında açıklamalarda bulunan Madjid Bougherra ise transferi hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Tam anlamıyla 3 Haziran'da oynanacak olan Fas - Cezayir maçına odaklandığını belirten Bougherra, "3 Haziran'dan sonra telefonum durmayacak, bunu biliyorum. Ancak şu anda Fas ile oynanacak olan maça hazırlanıyorum ve transfer haberleri ile meşgul olabilecek durumda değilim" dedi.



Kaynak:Webaslan
 
Cevap: # Madjid Bougherra



konu acarken haberin iceriginide kopyalayin direk link atmayin cepten girenlere sikinti oluyor :)
 
Cevap: # Madjid Bougherra



önerisini teee sene başı yapmıştım. dünyanın topla oynayan en iyi savunmacılarından.
 
Cevap: # Madjid Bougherra



bu tarz oyuncular gelmeli bize ama anlaşılırmı bilmiyorum,yaşı genç ve güçlü bir oyuncu umarım transfer edilir..
 
Cevap: # Madjid Bougherra



iyi olur yanınada Zapata yı veya Serdar 3lüsünden birini alırız iyi olur.





3 versek verir Rangers
 
Cevap: # Madjid Bougherra



1,5 milyona satmazlar Bougherra'yı. Kayserispor anlaşmış falan diye haberler vardı. İyi transfer olur boğa gibi adamdır.
 
Üst Alt