Mahmut Uslu: "Bizim için sıradan bir maç" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mahmut Uslu: "Bizim için sıradan bir maç"


150970.jpg

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın sözcüsü Mahmut Uslu, cumartesi günü Galatasaray’ı her şartta yeneceklerini iddia ederken, “Bu maçı fazla düşünmüyoruz. Sonraki maçlar bizim için çok daha önemli” dedi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın sözcüsü Mahmut Uslu, cumartesi günü Kadıköy'de oynanacak derbiye yönelik çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beyaz TV'ye konuşan Uslu, Galatasaray derbisinin kendileri için "sıradan bir maç" olduğu imasında bulunurken, "Her şartta Galatasaray'ı yeneceğiz" iddiasında bulundu.

Sarı-lacivertli yönetici, "Bu karşılaşmayı fazla düşünmüyoruz.Bizim için sıradan bir maç. Bir sonraki maç bizim için daha önemli.Galatasaraylıların ne açıklama yaptıkları bizi çok fazla ilgilendirmiyor, biz sadece kendi işimize bakıyoruz. Hakemlerle ilgili de kaygımız tabii ki var. Bununla ilgili konuşmak bile istemiyorum" açıklamasını yaptı.
 
Karakteri olan bir takım veya oyuncu topluluğu, şu açıklamayı duyduktan sonra gider cumartesi akşamı bu lalezar soytarılarını o sahaya gömer gelir ama nerede :crushed: 2012 yılındaki takım o karaktere sahipti lakin o dahi yenemedi ama kupa kaldırdı o ayrı konu.
 
Fenerbahçenin hayatındaki tek başarısı bu ve en önemli maçınız bu Azizin el ulağı Mahmut,Şu seriyi kaybetseniz o stadı yakarsınız yaw basit bir kulüp olduğunuz buradan bile ortaya çıkıyor siz hakemle makemle aldığınız bu galibiyetlerle övünün biz kupalarımızla
 
Üst Alt