Maicon, Milli Takım İzninde Ailesiyle Beraber Kapadokya'yı Gezdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Maicon, Milli Takım İzninde Ailesiyle Beraber Kapadokya'yı Gezdi


maicon-ve-ailesi_780x505-k8zr5xt3bf.jpg


Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon Pereira Roque, milli takım arası izninde ailesiyle beraber Kapadokya'ya gitti.

Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon Pereira Roque, milli takım arası iznini Türk kültürünü keşfederek geçirdi.
Teknik direktör Igor Tudor'ın takıma verdiği 3 günlük izinde Maicon, eşi Ursula ve çocuklarıyla birlikte Kapadokya'ya gitti.

KAĞIT KEBABINI ÇOK BEĞENDİ


Türk kültürünü merak ettiğini her fırsatta dile getiren başarılı futbolcu, Peri bacalarını gezip, yöresel yemeklerden tattı. Maicon, gezdiği turistik yerlerin fotoğraflarını da instagram hesabından paylaşırken, Türk kültürüne hayran kaldığını dile getirdi. 29 yaşındaki tecrübeli stoper, özellikle kağıt kebabını çok beğendiğini belirtti. Brezilyalı oyuncu, Türk kültürüne ait hediyelik eşyalara da ilgi gösterirken, bol bol alış veriş yaptı.

Öte yandan Maicon, Türk insanının çok sıcak kanlı olduğunu ve bu tür gezilerle de adaptasyon sürecini çok çabuk atlattığını ifade etti.
Sezon başında Sao Paulo'dan transfer edildiği Galatasaray'da savunmanın değişmez ismi olan Maicon, boş zamanlarında Türk kültürünü keşfetmeye devam edeceğini de vurguladı.

Portal Haber

Haberler.com
 
Başlıkta bir ima mı var bana mı öyle geliyor?

ünlem işareti falan , sanki adam izin vakti ayıp birşey yapmış gibi ..
 
Üst Alt