Maicon Veda Ediyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Maicon Veda Ediyor!


5c57526866a97cce65270e50

Luyindama transferinin ardından gözden düşen ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Maicon'a Suudi Arabistan ekibi Al Nassr talip oldu. Transferin 5 milyon Euro karşılığında bitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Luyindama geldikten sonra Galatasaray’daki yabancı sayısı 15’e çıkarken, Maicon’a yol gözükmüştü.

Çin ve Japon kulüplerinin radarındaki Brezilyalı stoperin en ciddi talibinin Al Nasr olduğu ve bu transferde ciddi mesafa kattetikleri öğrenildi.

Al Nassr’ın hocası Rui Vitoria’nın çok istediği Maicon’un 10 gün içinde Suudi Arabistan ekibine transfer olması bekleniyor.

Galatasaray’ın bu transferde yaklaşık 5 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli alacağı öğrenildi.

Fanatik
 
Bu işin bokluğu da bu heralde bizim sezon bittiğine göre satılacak oyuncu açılacak ilk dönem yansıması lazım mantıken yoksa kullanamayacağım paraya niye oyuncu satayım. İnşallah işi sağlam bir şekilde bağlarlar
 
Gelen para ile hemen Luyindama alınır.

Kasada kalan 3.61 ve Belhanda’dan gelecek 9 Milyon ile de Trezeguet alınmalı 9-10 Milyon civarına.
 
Güzel satılsın sezon sonuda orta saha yenilemesi yaparız.Sinan gümüş muğdat ömer bayram Selçuk gibi gereksizlerden de kurtulursak güzel olur.
 
Maicon satıldığında Luyindama'nın opsiyonu kullanılır direk bence. orta saha Belhanda'dan satışına göre ondan gelecek parayla alınır.
 
Savanier için istenen bonservisi vermek kolay olmaz. Maliyeti 7-8 olsa onu alalım derdim.

Tahminim Feghouli ve Fernando’da satılır. Oradan gelen para ile biri kiralık , diğeri maksimum 8 Milyon civarına bu tarz bir hamle yapılır.

Trezeguet'i alalım dediğin fiyata alabiliriz. 10 milyon € istiyorlar diye haber vardı. Tabii sene sonu kaç isterler orasını bilemem.
 
Orta saha yokken doğru düzgün 9-10 milyona Trezegeut’yi hayatta almam.


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru.bize salih özcan(8 numara),taylan antalyalı(8 numara sezon sonunda kontratı bitiyor),tomas soucek(6numara çek cumhuriyeti milli oyuncusu transfermarkt değeri 4.5 milyon euro 27 maçta 5 gol 5 asisti var.mevkisi önlibero merkezi orta saha stoper takımı slavia prag yaşı 23 fernandodan daha iyi oynar) eğer bu 3 lü alıp yanına celil yükseli koyarsak 8 numara ve 6 numara hattında dinamik ,genç ,yetenekli ,koşan ,ısıran bir orta saha oluştururuz

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt