Maicon'a Partner Olabilecek Oyuncuların Maliyeti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Maicon'a Partner Olabilecek Oyuncuların Maliyeti


Domagoj Vida - Sezon sonunda sözlesmesi bitecek bir oyuncu. Tipki Belhanda gibi. Yönetimimiz az becerikli olsa Belhanda'yi cok daha uygun fiyata alabilirdi. Besiktas'in da bir ara gündemine gelen bu oyuncu Türkiye Ligi icin bicilmis kaftan. En azindan devre arasi almak icin baski yapabiliriz. Bedava gitmesinden daha iyidir 5 milyon civarina alinabilir devre arasi.

Lorenzo Tonelli - Gecen sezon Chiriches'ten daha az forma sansi bulan oyuncu. Kiralama durumu sorgulanabilir ama geri dönüs olarak Chiriches'i verelim falan diyebilirler, o da agir bir oyuncu.

Christian Kabasele - Nispeten uzun boyuna ragmen gayet hizli bir oyuncu ve hava toplarinda iyi. Watford 7 milyon euro'ya almisti ve biraz gözden düstü. Bonservisi 5-6 milyon civarinda olsa gerek.

Pedro Bigas - Las Palmas'ta cikis yakalayan tek oyuncu degil. Partneri Lemos'a göre daha tecrübeli ve daha hizli bir isim. Bonservis bedeli 6 milyon civarinda.

Sonuc olarak takima alternatif oyuncu olmaktan öteye gidemeyecek vasat üstü stoperler Serdar Aziz ve Ahmet Calik'a toplamda 7 milyon euro bonservis bedeli verecegimize yukarida adi gecen isimlerden en az 1'ini kadromuza katabilirdik. Paramizla bir kez daha rezil oldugumuzu görüyoruz.
 
-Maicona partner olabilecek oyuncular
-Uygun Sol kanat alternatifleri
Gibi konulardan sonra
-Selçuğun orta sahadaki yeni tostu konusunu beklemekteyim
 
-Maicona partner olabilecek oyuncular
-Uygun Sol kanat alternatifleri
Gibi konulardan sonra
-Selçuğun orta sahadaki yeni tostu konusunu beklemekteyim


bu msji okuyunca ben
avatar22374_4.gif
 
Stoper'e bir takviye yapılmalı, Serdar ve Koray sakatlanmaya çok müsait, defansın cezalı oldukları dönemler de göz önüne alınırsa takviye düşünülmeli.
 
Denayer bence de çok mantıklı. Biri havadan etkili ağır; diğeri birebirde iyi, hızlı ve çevik. İkisi de birbirinin açığını kapatır güzel ikili olurlar.
 
Maicon'un yanında sergio ramos olsa bile şu orta sahayla cacık olmaz. Otoban gibi orta saha , aralara cayır cayır top atılıyor stoperler ne yapsın ? Normal belirli bir seviyede orta sahası olan takımlar stoperlerinin defolarını gayet güzel kapatıyorlar ki takım olmakta tam anlamıyla bunu gerektiriyor.

Denayer'i uygun bir bonservisle alabiliyorsak mutlaka alalım. Gelecek orta sahalarla birlikte Denayer cuk oturur.
 
Üst Alt