Malatyaspor USA Tutulmuyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Malatyaspor USA Tutulmuyor!


Malatyaspor USA Tutulmuyor!

Ümit Karan'ın çalıştırdığı, Engin Baytar'ın forma giydiği Amerika Birleşik Devletleri'nde mücadele eden Malatyaspor USA takımı oynadığı ikinci maçta da rakip ağlara gol yağdırdı.

0b99e6031b14002f42724094b635620d.jpg


Amerika Cosmopolitan 1. Ligi'nde mücadele eden ve teknik direktörlüğünü Ümit Karan'ın yaptığı Malatyaspor USA takımı, oynadığı ikinci maçı da farklı kazandı. Amerika Cosmopolitan 2. Ligi'nde oynanan maçta rakibi Sporting Astoria FC. karşısında deplasmanda 3-0 galip gelen Malatyaspor USA'nın golleri 23 ve 62. dakikalarda Engin Baytar, 72 dakikada ise İsmail Gül'den geldi.

Ümit Karan yönetimindeki Malatyaspor USA, Amerika Cosmopolitan 2. Ligi ilk maçında da Brishna takımını 7-0 mağlup etmişti. Engin Baytar o maçta da 4 gol kaydetmişti.

MALATYALILARIN TAKIMI

Ümit Karan'ın çalıştırdığı Malatyaspor USA takımında Türk futbolunun yakından tanıdığı orta saha oyuncusu Engin Baytar da forma giyiyor. Yönetimi ağırlıklı olarak Malatyalı iş adamlarından oluşan Malatyaspor USA takımı, Süper Lig'in yeni ekibi Yeni Malatyaspor'a pilot takım olma hedefiyle yola çıktı.

1fe82fca713dca39ce54d97824efa8a7.jpg


"UMARIM SEZON SONUNA KADAR BÖYLE DEVAM EDER"

Malatyaspor USA Kulüp Başkanı Teoman Mutlu, bu yıl ligde iddialı olduklarını ve ilk maçlarında galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Önemli bir galibiyet daha aldıklarını belirten Mutlu, "İyi bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. İkinci maçımızda da iyi bir takım görüntüsü sergiledik. Umarım sezon boyu böyle devam eder" dedi.


(Sabah)
 
Son düzenleme:
Ne adamdı be Ümit Karan.Onun gibi akrobatik vuruşlar yapabilen bir Necati vardı yerli olarak.İkisini izlemek büyük keyifti 2000'lerde.

Tdliğinde de başarılı olur umarım,Türkiye'ye gelecek zaten mutlaka en sonunda.
 
Üst Alt