Manchester City, Kylian Mbappé Transferinde Geri Adım Attı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Manchester City, Kylian Mbappé Transferinde Geri Adım Attı!


Kylian-Mbappe-791124.jpg

Manchester City, Kylian Mbappe'nin transferi için Monaco ile ilk temasını gerçekleştirdi. Goal'ün edindiği bilgilere göre Fransız ekibi, Mbappe için yaklaşık 110 milyon avro talep edince, Manchester City bu transferde geri adım attı.

18 yaşındaki yıldız futbolcuyu en azından bir sezon daha elinde tutup rekor bir fiyata satmanın planlarını yapan Monaco'da asbaşkan Vadim Vasilyev, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda şöyle konuşmuştu: "Genç oyuncularımızı kadromuzda tutmak için eimizden geleni yapacağız."

Bu gelişme sonrasında ise Manchester City'nin Arsenal ile olan sözleşmesi 2018 yazında sona erecek olan Alexis Sanchez'e yönelmesi bekleniyor. İngiliz devinin Şilili golcünün transferini yeni sözleşme imzalamamış olması nedeniyle Mbappe'nin maliyetinin yaklaşık yarısına tamamlama niyetinde olduğu gelen haberler arasında.

Golcü transferinde kararlı olan Manchester City'de Sergio Agüero'nun durumu ise belirsizliğini koruyor. Yönetimin, Paris Saint-Germain'den makul bir teklif gelmesi halinde Arjantinli yıldızla yollarını ayırabileceği konuşuluyor.

ÖZEL HABER
 
Alexisi almaya kalksalar 50 milyon euro ve en fazla 2 sene daha üst düzey oynar ama
Bu cocugu ikna ederlerse fiyatı biraz daha düşürüp 80-90 milyon euroya baglarlar ve en az 10 sene forvet sıkıntısı cekmezler.

DURSUN İSTİFA!

Haklısın ama 110m avro çok para

Monaco fiyatı zor düşürür, çünkü düşürmeye gerek yok. City o parayı ödemezse başka biri öder
 
Haklısın ama 110m avro çok para

Monaco fiyatı zor düşürür, çünkü düşürmeye gerek yok. City o parayı ödemezse başka biri öder
2 sene sonra sözleşmesi bitiyor mecbur gönderecek yada sözleşme uzatmaya ikna edecekler.

2 sene sözleşmesi kalmış genç oyuncuyu ikna edip kulübüne rest cektirip 80 milyona rahat alırsın.

DURSUN İSTİFA!
 
Arsenal adından söz ettirmek istiyorsa bassın parayı alsın bu çocuğu

Arsenal parayı bassa da alamaz, oyuncular Arsenal'i iddialı bir kulüp olarak görmüyor, o yüzden parayı bastığı halde birçok oyuncuyu alamadı Arsenal. Arsenal taraftarının kendisi zaten ismi geçen birçok oyuncu için "bize niye gelsin ki, gelmez" diyor. Liverpool da yıllarca parayı vermesine rağmen birçok oyuncuyu alamadı o yüzden. Mbappe de "gidersem CL'de iddialı olacak kısa sürede kazanacak bir kulübe giderim" demiş, o yüzden Arsenal gibi kulüpler şu an denklem dışı. Real Madrid en muhtemel adres bu çocuk için ama CL'de iddialı olabilecek diğer kulüpler de olabilir.

Ayrıca Arsenal'in öyle parası da yok. Olsa da sahibi vermez.
 
Son düzenleme:
Real veya United dışında bir takıma gideceğini düşünmüyorum. Oğlan monaco da kalmak istiyorum diyor 109 milyon Euro ya bile evet demez monaco. City aptalligi sene başında yaptı monaco 62 milyon Euro isteyince 45 teklif ettiler.
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
 
mbappe muhteşem oyuncu olacak ileri de yalnız. monacoyu takip ediyorum bu yıl,bu çocuk hem çok şanslı hem çok çalışkan hemde çok teknik.
 
Üst Alt