Manchester City Takip Başlığı - Sayfa 73 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Manchester City Takip Başlığı


Harry Maguire, 90 milyon euro'luk bonservisiyle rekor kırarak bu hafta Manchester City'e imza atacak. Artık en pahalı stoper Virgil van Dijk değil, Maguire olacak. Mirror oldukça iddialı...

D90T3iqXUAA5cFD.jpg
 
Harry Maguire, 90 milyon euro'luk bonservisiyle rekor kırarak bu hafta Manchester City'e imza atacak. Artık en pahalı stoper Virgil van Dijk değil, Maguire olacak. Mirror oldukça iddialı...

D90T3iqXUAA5cFD.jpg

Maguire ne alaka yav

Git Rodri'yi al.
Mirror ciddiye alinacak bir gazete degil ama Maguire ile ilgilendikleri dogru gibi, bayadir duman cikiyor ve stoper ariyorlar, fiyati pahali oldugu icin Ispanyol bir stoperle de ilgileniyorlarmis. Kompany ayrildi, Otamendi de ayrilabilir diyorlar. Birtek Stones and Laporte'yle devam etmezler. Otamendi ayrilmasa bile alirlar gibi geliyor bir stoper daha, bu sene 3'lu defansi daha cok kullanabilir Pep, Angelino transferi ve Cancelo'yla ilgilenmeleri bu sene Mendy yoksa bile 3'lu defansi kullanacagini gosteriyor.
 
Maguire milli stoper ve Ingiliz oldugu icin ve Leicester satmak istemedigi icin boyle abuk bir fiyat cekmis Leicester. 50-55mdan fazla etmemesi lazim yoksa bugunku piyasada, ki City de 60m onermis. Maguire geriden ileri iyi top tasiyan ve hava toplarina cok hakim guclu bir stoper, biraz agir olmasi disinda Pep'in isteyecegi bir oyuncu. Pep hava toplarina hakim olmak istedigini transferi buna gore yapacaklarini soylemisti. Maguire'i Man United da istiyor. Ikisine de 90m fiyat cekmis Leicester. Oyuncu zorlarsa gecen yaz gibi fiyat dusebilir belki.
 
Bu kel De Ligt'ı niye istemiyor onu anlamıyorum

Sürekli onun hakkında yorumlarını okuyorum ama ilgisi yok ilginç

Dun baska baslikta belirttim, Liverpool da City de bu oyuncuyu baslica menajeriyle ugrasmak istemediklerinden ve bu yasta cok para pazarligi yapiyor olmasindan dolayi dusunmuyorlar. Ayrica sozlesmesine serbest kalma maddesi koydurmak istiyormus. Sonucta City de Liverpool da bulasmadi bu oyuncuya, Manchester United teklif yapti onlari da reddetti.

Maguire'a da £100m kimse vermez, veya £90m. Kulubu de vermesin diye oyle fiyat cekiyor, Leicester satmak istemiyor Magure'i. City de o kadar para vermeyecek bir stopere, bi stoper bir sag bek bir Fernandinho'nun yerine adam alip kapatacaklar, Ustune Delph'i, satabilirlerse Danilo ve gitmek isterse Otamendi'yi satacaklar, alt yapidan oyuncu da satarlar biraz. Danilo'yu satamazlarsa sag bek almayacaklar.

Liverpool da defansina buyuk transfer dusunmuyormus, surpriz veya firsat transferi olmazsa simdilik Robertson'un yerine bir alternatifle ileri bir adam dusunuyorlarmis. City'nin de Liverpool'un da cok fazla transfer ihtiyaci yok, takimlari guclu.
 
Busquets'i piyasaya çıkaran Pep, yeni Busquets'i de kaptı.

İlkay, Fernandinho, Rodri o bölgeyi üçlüyor, Delph kesin gidecektir.

Önde de David Silva, İlkay, KDB, Bernardo, Foden gibi alternatifler var.

Yine de üst seviye bir hücumcuya ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum, Liverpool'un ileri hattı çok daha iyi.
 
Üst Alt