Manchester United Çoluk Çocukla PSG'yi Eledi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Manchester United Çoluk Çocukla PSG'yi Eledi


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ın PSG'yi elemesinin yankıları sürüyor.

PSG-Vs-United1.jpg


Jose Mourinho'yla kötü bir dönem geçiren ve sonrasında yerine Ole Gunnar Solskjaer'le anlaşan United, Premier Lig'de arka arkaya aldığı galibiyetlerle dikkat çekti.
Ancak Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında PSG'ye 2-0 yenilince büyünün bozulduğu düşünülmüştü.

Rövanş maçına cezalı Pogba'nın yanı sıra 1'i hasta 8'i sakat toplam 10 futbolcusundan yoksun çıkan Manchester United herkesi şaşırtarakPSG'yi uzatma dakikalarında gelen penaltı golüyle 3-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Sahada olmayan isimler arasında Anthony Martial, Juan Mata, Nemanja Matic, Ander Herrera, Jesse Lingard, Phil Jones, Alexis Sanchez, Matteo Darmian ve Antonio Valencia da vardı.
Sınırlı bir kadroyla Paris'e gelen Kırmızı Şeytanlar'da Solskjaer genç oyuncuları oynattı. Norveçli hoca 23 yaş altı 6 oyuncuya görev verdi.
23 yaşındaki Luke Shaw, 22 yaşındaki Scott McTominay ve 21 yaşındaki Marcus Rashford'un yanı sıra 19 yaşındaki Diogo Dalot, Tahith Chong ve 17 yaşındaki Mason Greenwood da maçta forma şansı buldu.


Cnntürk
 
Böyle maç 1 kere olur yalnız.

İşin garibi Manu eleyeceğinden emin gibiydi ve yok yere gelen bir penaltıyla bitirdiler işi, onun dışında muhtemelen ikinci devre şutları bile yoktu.

Gollerin 3ü de ayrı fail.

Hep bu mal yüzünden

neymar-profil-fotografinda-di-maria-ile-dalga-9356133_6396_o.jpg


Barcelona ile dalga geçti ellerine verdiler.
Manu ile dalga geçmeye çalıştı elendiler.

Rakibi gaza getirmekten başka faydası yok.
 
Böyle maç 1 kere olur yalnız.

İşin garibi Manu eleyeceğinden emin gibiydi ve yok yere gelen bir penaltıyla bitirdiler işi, onun dışında muhtemelen ikinci devre şutları bile yoktu.

Gollerin 3ü de ayrı fail.

İlk maçı 0-2 kaybeden bir takım rövanşta 3 gol atması gerekiyorken şansı ancak bu kadar yaver gidebilirdi bence.Bizim de bu futbolla Benfica'yı elememiz için böyle bir şeyler olması lazımdı işte.Kaleci şutu sektirecek havadan penaltı olacak vb.
 
Üst Alt