Manchester United Takip Başlığı - Sayfa 75 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Manchester United Takip Başlığı


Manchester United have made David de Gea an improved contract offer. It is understood United’s latest offer would make De Gea the highest-paid goalkeeper in the world. [BBC]
 
Manchester United, Sergej Milinkovic-Savic transferini bitirmeye çok yakın. İngiliz ekibi, Sırp oyuncu için Lazio'ya 75 milyon euro bonservis ödeyecek. Sergej Milinkovic-Savic'in menajeri Mateja Kezman, oyuncusunun sözleşmesindeki detayları çözüme kavuşturmak için İngiltere'de bulunuyor. (La Gazzetta dello Sport)

 
Transferin bitmesine 15 gün var hala beklenen hamleler gelmedi. Milinkovic-Savic ve Maguire gelecek gibi duruyor ancak bana göre oldukça kötü transferler.

Bissaka ile beraber 200M'den fazla verecekler bu üçlüye.. Bence daha iyileri alınabilirdi. Maguire alıp bu takımın savunmasını toparlayamaz.
 
Glazer kardeşler kulübü maf ettiler.Soydular resmen. Kulübün parasını şirketine aktarmış herifler. Taraftar bu yüzden glazersout hastag ile adamları linç ediyor.
 
Sezona Rashford dışında santraforsuz girecekler, alternatif olarak da Martial, Sanchez ve şu genç çocuk kullanılır herhalde.

160 m euroya stoper, sağ bek alıp eldeki santraforunu satmak pek mantıklı değildi sanki.

Yüksek bedeller ödemektense potansiyelli oyuncular toplamaları lazımdı.
 
An itibariyle 16.sıradalar. Eğer Norwich'e deplasmanda bugün yenilirse 17.sıraya düşecek..

Vah benim ManUnited'ım vah.. Muhtemelen bugün yenilirse OGS kovulur.
 
Santraforsuzluğun bedelini ciddi şekilde ödüyorlar, orta sahada ise vasat bir rotasyon kullanılıyor, bekler ve stoperler nispeten iyi, kaleci çok iyi, hücum kanatları iyi ama orta saha ve santrafor olmadan işleri çok zor.

Sene başında çok hatalı bir transfer stratejisi izlediler, en azından Mandzukic gelse bile bir şeyler değişirdi.
 
Paul Pogba: "Müslüman olmak beni çok değiştirdi. Hayatta bir şeyleri fark ettim. Daha huzurlu bir insan oldum. Annem Müslüman olmasına rağmen ben Müslüman doğmadım. Ancak herkese saygı göstererek büyüdüm. 20'li yaşlarının başında Müslüman oldum." (The Times)

ELCn516W4AE5F_M
 
Paul Pogba: "Çok sayıda Müslüman arkadaşım vardı. Her zaman konuşurduk. Kendimi birçok konuda sorguladım. Sonra araştırma yapmaya başladım. Arkadaşlarımla bir kez dua ettik ve farklı şeyler hissettim. O günden beri devam ediyorum. İslam, beni daha iyi bir insan yaptı."

ELCodf9WsAMe3Oa
 
Üst Alt