Manchester United ve Arsenal, Transferleri Resmen Açıkladı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
hen-640.jpg

Manchester United Alexis Sanchez'i, Arsenal de Mkhitaryan'ı transfer ettiğini resmen açıkladı!


Uzun süredir konuşulan tarihi takas gerçekleşti. Premier Lig ekiplerinden Manchester United ve Arsenal, Alexis Sanchez ve Henrikh Mkhitaryan'ın takasını tamamladı.

İmzalar sonra Alexis Sanchez Manchester United, Henrikh Mkhitaryan ise Arsenal forması giyecek.

Manchester United, Alexis Sanchez'i 4.5 yıllığına kadrosuna katarken, Şilili yıldız ''Dünyanın en büyük kulübüne transfer olduğum için çok heyecanlıyım. Arsenal'de harika bir 3.5 yıl geçirdim ve çok güzel anılar biriktirdim'' dedi.

Arsenal kadrosuna katılan Henrikh Mkhitaryan ise ''Bu transferin bitmiş olmasına ve Arsenal'e katılmaktan dolayı çok mutluyum. Bu takım için her şeyimi yapıp tarihe geçmek istiyorum'' sözlerini kullandı.

beIN SPORTS Türkiye
 
Son düzenleme:
Arsenal'in yeni transferi Henrikh Mkhitaryan: Hayallerim gerçek oldu. Doğuştan beri Arsenal'in futbolcusu olmak istemiştim.
 
Takas mı bu ne olarak transfer etmişler.Alexis'in sezon sonu kontratı bitiyordu eğer takas olduysa iki takım arasında Arsenal için iyi olmuş bence sonuçta bedavaya gidecekti Alexis.
 
Arsenal malmı en iyi oyuncusunu veriyor takasta

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takas mı bu ne olarak transfer etmişler.Alexis'in sezon sonu kontratı bitiyordu eğer takas olduysa iki takım arasında Arsenal için iyi olmuş bence sonuçta bedavaya gidecekti Alexis.

Takas yaptilar, cunku Sanchez ve United sezon sonu icin anlasmislardi. Mourinho devre arasinda gelmesini isteyince takas yaptilar. Oyle yada boyle Sanchez yolcuydu.
 
Takas ise bence Arsenal akıllıca davranmış.Mikhitaryan kötü bi oyuncu değil.Alexis zaten sezon sonu bedavaya gidecekti onlar adına Mikhitaryan'ı almak akıllıca olmuş.İhtiyaçları var mı onu bilemem tabi ama satışa çıkarsalar bile para kazanabilecekleri bi oyuncu.En kötü Dortmund alır :D
 
Üst Alt