Manchester United'da Puan Kayıpları Sürüyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Manchester United'da Puan Kayıpları Sürüyor!


306080.jpg


İngiltere Premier Lig'de Manchester United, deplasmanda Southampton ile 1-1 berabere kaldı.


Ligin dördüncü haftasının açılış maçında Manchester United, Siant Mary's Stadı'nda Southampton'ın konuğu oldu.

Karşılaşmaya iyi başlayan Manchester United, 10. dakikada Daniel James'in ağları sarsmasıyla ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda daha atak bir oyun sergileyen Southampton, 58. dakikada Jannik Vestergaard'ın golüyle skoru 1-1'e getirdi ve mücadele bu skorla sona erdi.

Southampton'da Kevin Danso, 73. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Ligin son üç haftasında puan kayıplarını sürdüren Manchester United, bu beraberliğin ardından maç fazlası ve 5 puanla 4. sırada yer aldı. Southampton ise 4 puanla 13. sıraya yükseldi.


Kaynak: AA
 
Çok dar bir kadroyla başladılar sezona, ellerinde santrafor yok; yeterince orta saha da yok bir kaleci ve defans hattı iyi bir de hücum kanatları fena değil.

Bissaka ve Harry için 160 verince bu dar kadroyu göze aldılar bir nevi. Yalnız Alexisin yüzde 75 maaşını ödeyip göndermek ziyadesiyle tuhaf bir işti.
 
Çok kötü kadro planlaması. 1 as savunma 2 orta saha 1 forvet ve 1-2 kanat oyuncusu lazım top6a gitmek için şansları olması için.

Rashfird yetenekli ama istikrarsız Lingard vasat Lindelof vasat Pogba defansif anlamda rezalet vs. vs. Şu an begendigim tek oyuncu Palaceden aldıkları bek

Ole bu gidişle sezonun ortasında kovulur
 
Üst Alt