Mancini ve Prandelli, Gomis'i İstememiş! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mancini ve Prandelli, Gomis'i İstememiş!


gomis-o-golleri-boyl-8622471c01c15fd149fb.jpg

Galatasaray'ın eski sportif direktörü Bülent Tulun, 3 yıl önce Bafetimbi Gomis'le anlaştıklarını ancak o dönem peş peşe göreve gelen teknik direktörler Mancini ile Prandelli'nin Fransız yıldızı istemediğini açıkladı.


Galatasaray'ın sezon başında Marsilya'dan transfer ettiği ve 5 lig maçında attığı 7 golle parmak ısırtan Bafétimbi Gomis'le ilgili çarpıcı bir detay ortaya çıktı.

O dönem başkanlık koltuğunda oturan Ünal Aysal’ın danışmanlığını yapan Bülent Tulun, konuyla ilgili Milliyet'e yaptığı açıklamada Gomis'i 29 yaşındayken Mancini’ye sunduklarını ama İtalyan teknik adamın kabul etmediğini söyledi.

"PRANDELLI, PANDEV'İ İSTEDİ"

Lyon’la mukavelesi biten Gomis’in o dönem serbest bir oyuncu olduğunu anımsatan Tulun, "Mancini gitti sonra Prandelli geldi ancak ona da beğendiremedik Gomis’i. Prandelli, Pandev’i istedi. Biz de Dzemaili ile beraber paket halinde Pandev’i aldık. Gomis’i transfer etsek hem bonservis vermeyecektik hem de 29 yaşında Galatasaray formasıyla tanışacaktı" ifadelerini kullandı.
 
Yanlis hatirlamiyorsam epey bir imza parasi istemisti diye haberler vardi o zamanlar.

32 yasinda adama 2,5 Milyon imza parasi verdik, Allah bilir 29 yasindayken bi 5 falan istemistir bonservisi elindeydi.
 
Prandelli için inanırım da Mancini için pek inanmam. ELinde Drogba ve Burak vardı. Düşünün bana Mancini için olumlu cümle kurduracak kadar asılsız haber.

Hamza döneminde istenmedi diye biliyorum.
 
Prandelli doğru olabilir, baya maldı çünkü. Mancini ile ilgili bölüm muhtemelen yalandır, elinde kim olursa olsun futbolcu istemeyecek bir adam değil o. Aldırır ama tribünde oturtur o tıynette bir adam.
 
Son düzenleme:
Maalesef bizde futbolcu izleme diye birşey yok menajerler öneriyor yönetim-hoca eleme yapıyor ona göre alıyoruz... Uzun zamandır ilk kez bu yıl hocanın isteğine göre takım kurulduğunu düşünüyorum
 
Bonservisi elinde oldugu icin Swansea takimi ile bayaga saglam bir sözlesme yapmisti, maddi konular oldugunu düsünüyorm.
 
tabi daha genç gelmesi iyi birşey ama Pandev yerine Gomis 'e söverdik bu sefer. Şuan ki oyun sistemi ve takım ona daha uygun görünüyor.
 
Üst Alt