Mangala'nın Yanına Zouma! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mangala'nın Yanına Zouma!


fft11_mf3696283.jpeg



Chelsea, Aslan’ın istediği genç stoperi ya Türkiye ya da Belçika’ya kiralayacak. Ancak öncelik, ligi daha sert olduğu için Türkiye’den yana. İngiliz yetkililer, bu transferde ısrarcı olması durumunda Cim Bom’a kolaylık sağlayacak.

Yeni sezon transferlerini lig biter bitmez gerçekleştirmek isteyen Galatasaray, dört bir koldan çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Aslan’ın gündemine gelen son isim, Chelsea’den Kurt Zouma’ydı. İngiliz kaynaklarından gelen haberlere göre, Sarı- Kırmızılılar 22 yaşındaki savunmacıyı kiralamak istiyor.

Bu gelişme, Chelsea cephesinde de olumlu karşılandı. Çünkü İngiliz kulübü, Conte’nin 11’ine girmeyi başaramayan Fransız stoperin, Türkiye veya Belçika’ya kiralanarak tecrübe kazanmasını istiyor. Kulüp yetkilileri, Galatasaray’ın bu transferde ısrarcı olması durumunda, kolaylık sağlamayı düşünüyor.

Yanına da Pepe veya Mangala

Sarı-Kırmızılılar’ın planı, savunma hattına Pepe ve Mangala gibi tecrübeli bir ismi transfer edip, yanına da Zouma gibi genç ama güçlü bir stoper takviyesi yapmak. Yönetim, genç stoperin başarılı olması durumunda bonservisi için de harekete geçmeyi düşünüyor. Jason Denayer’i yeniden Cim Bom’a kazandırmayı başaramayan yönetim, Zouma’nın sözleşmesine satın alma opsiyonu koydurmayı da hedefliyor.

YARISINI M.CİTY ÖDEYECEK

Galatasaray, Manchester City ile 2019'a kadar kontratı olan Mangala'yı kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünüyor. 26 yaşındaki futbolcunun yıllık maaşı 5 milyon euro'yu buluyor. Ancak sarı-kırmızılılar kiralık anlaşmasını tıpkı Valencia gibi yapacak. Kısaca paranın yarısını sarı-kırmızılı kulüp, diğer yarısını ise Manchester City ödeyecek.

Fanatik
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zouma-Mangala ikilisi Dursun'un çapını bayağı bir aşar

Hem eğer dedikleri gibi 2 stoper alınacaksa üçlü savunmaya döneceğiz demek ki ...
 
Üst Alt