Manisa'da 5.1 Şiddetinde Deprem Oldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Manisa'da 5.1 Şiddetinde Deprem Oldu!


İstanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! Depremin merkez üssünün Manisa olduğu depremin şiddetinin 5.1 olduğu derinliğinin ise 11.8 olduğu açıklandı. İstanbul, Manisa, İzmir, Çanakkale gibi şehirlerde de deprem hissedilirken vatandaşlar yaşadıkları paniği Twitter'dan paylaştı.

Kandilli Rasathanesi'nden gelen son dakika açıklamasına göre Manisa'da korkutan bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Kırkağaç olan deprem İstanbul'da da hissedilirken vatandaşlar kısa süreli bir panik yaşadı.

Manisa'da olan ve İstanbul'da hissedilen deprem sonrası sosyal medyada da birçok vatandaşlar konuyla ilgili paylaşımlarda bulunmaya başladı. Kandilli Rasathanesi'nin son dakika verilerine göre son depremler listesi şöyle;

İŞTE SON DEPREMLER LİSTESİ!

Elazığ'da 6.8 şiddetinde meydana gelen depremin ardından dün İstanbul'da 3.1, Ankara'da da 3.5 şiddetinde depremler olmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşanan depremin ardından bu kez de Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde deprem oldu. Depremin saat 14:26 olarak ifade edilirken son dakika bilgileri de geliyor.

Süleyman Soylu'dan da son dakika açıklaması geldi: Bakan Soylu herhangi bir can ve mal kaybının olmadığını ifade etti.
 
Ben Musta'yim ve hissetmedim.
Ama Allah yardimcimiz olsun.
İnsallah bu artci depremler daha buyuk bi depremin fragmani degildir.
Aklima San Andreas Fayı geliyor...
 
küçük depremlerin ara sıra olması iyi bir şeydi sanırım enerji boşalması oluyor diye hiç deprem olmayıp birden şiddetli olması daha kötü diye biliyorum
 
Üst Alt