manuel fernandes | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Fernandes Takibi



Kulüp giderlerini düşürmeye çalışan ve maliyeti yüksek oyuncuları elden çıkarmak isteyen Beşiktaş'a Manuel Fernandes için Fenerbahçe'den sonra son talip Galatasaray oldu.



Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda şampiyonluk yaşayan Galatasaray, şimdi de Manuel Fernandes transferinde rakibine çalım atmak istiyor. Takvim'de yer alan habere göre, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği Manuel Fernandes için kulübün hiçbir maddi fedakarlıktan kaçınmayacağı belirtildi.



Euro 2012'de yok!




En kısa sürede teklifini Beşiktaş'a sunmaya hazırlanan Galatasaray için Manuel Fernandes'in Portekiz'in Euro 2012 aday kadrosuna çağrılmaması da maddi bakımdan fiyatının katlanmaması için avantaj oluşturdu.



Galatasaray'dan Fener'e Fernandes çalımı! - Goal.com



Bence gelirse iyi olabilir kalitesini asla tartışamayız zaten.Selçuk-Fernandes-Melo 3lüsünü görmek isterim yani.
 
Cevap: Fernandes Takibi



Daha iyisi Culio var, hic gerek yok. Disiplinsiz, istikrarsiz, takim oyunundan uzak, ufak capli takimlarin buyuk topcusu.
 
Cevap: Fernandes Takibi



Culio kim Fernades kim..Fernandes bize gelsin Selçuk Melo ile son yılların en iyi orta sahası oluşur.
 
Cevap: Fernandes Takibi



Culio ve Fernandes'i kıyaslayanlar var diye dalga geçiyordum, adam Culio daha iyi diyor. Dalga bile geçilmez.
 
Cevap: Fernandes Takibi



fernandes transferi çok saçma olur bence çünkü fernandes'i diyelim ki aldık mecbur 4-3-3 oynayacaz (melo'nun alınacağını varsayıyorum aksini düşünemiyorum zaten) ozaman tek forvet oynamak zorunda olacaz elimizde elmander var ve elmander'de tek forvet oynayacak adam değil fernandes'in alınıp oynatılması için çok köklü değişim lazım takımda ki bunada hiç gerek yok 4-4-2 bence en iyisi
 
Cevap: Fernandes Takibi



Fernandes - Melo - Selçuk orta sahası mükemmel olur , bakmayın Fernandes Beşiktaş'ta öyle oynuyor bize gelirse takım oyuncusu olur.Ama alacağımızı veya geleceğini sanmıyorum.
 
Cevap: Fernandes Takibi



1. Selcuk

2. Melo

3. Culio

4/5/6. digerleri



Ligin en iyi 3 merkez orta sahasi bizde olacak gelecek sezon. Takimin en zengin pozisyonuna bir yabanci daha isteyip maymun istahlilik yapmakta ayri bir kabiliyet olsa gerek.
 
Cevap: Fernandes Takibi



clio yu hiçbirseye degısmem tam biz<im adamımız zaten neden kıralık verıldıki anlamdım
 
Cevap: Fernandes Takibi



clio yu hiçbirseye degısmem tam biz<im adamımız zaten neden kıralık verıldıki anlamdım



fatih terimi çok severim çokda başarılı buluyorum ama kelimenin tam anlamıyla fatih terimin işgüzallığı culioyu gönderip rierayı aldırtmak zaten kendide söyledi pişman olduğunu..
 
Cevap: Fernandes Takibi



Culio'nun geri döneceği ve takımda kalacağı varsayımına dayanarak bu sezon orta sahanın ortasına transfer yapılmasının gereksiz olduüunu düşünüyorum. Tabi Melo'nun takımda kalması şartıyla...
 
Cevap: Fernandes Takibi



Hoca 4-4-2 yi bozmaz.. Ortasahaya transfer anca meloyu almamak sartıyla yapılır.. 2 kanat 2 forvet 1 bek 1 Stoper transferi bekliyorum.. Daha fazlası yatırım gurbetci amaclı yapılır yapılırsa..
 
Cevap: Fernandes Takibi



Fernandes bizde her turlu is gorur. Ila ilk 11'de oynayacak diye birsey yok, yedekte bekler sorun olmaz. Bunun sakatligi var, cezalisi var. Yedeklerde kaliteli olmali ama yabanci kontenjan belirsizligi suruyor. Eger ayni kalirsa veya cogalirsa dusunulebilir.
 
Üst Alt