Maradona: "Maçtan önce 20 kez tuvalete giden birinden lider olmasını bekleyemezsiniz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Maradona: "Maçtan önce 20 kez tuvalete giden birinden lider olmasını bekleyemezsiniz"


mar.jpg

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda Arjantin Milli Takımı ile beklentilerin altında kalan Lionel Messi, Arjantin’in efsane ismi Diego Armando Maradona’nın diline düştü.

Messi'nin liderlik özelliğine sahip olmadığını belirten Maradona, Arjantinli futbolcunun maçlardan önce fazla heyecanlandığını vurgulayarak şöyle konuştu: "O çok iyi bir futbolcu ancak bir lider değil. Maçtan önce 20 kez tuvalate giden bir adamın (Messi) liderlik yapmasını istemeniz çok saçma. Messi'ye artık Tanrı muammelesi yapmayın. Barcelona'daki Messi ile Arjantin'deki Messi başka kişiler"

Lionel Messi ile ilgili düşüncelerini Meksika’da yayınlanan La Ultima Palabra programında anlatan Diego Armando Maradona “Teknik direktör ve futbolcular arasındaki maç toplantılarından önce bilgisayar oyunu oynuyor. Sonra da sahada lider olmaya çalışıyor. O Cristiano Ronaldo ile birlikte şu anda dünyanın en iyi futbolcusu… Ancak asla bir lider değil” dedi. Lionel Messi’yi tanrılaştırmaktan vazgeçmeleri gerektiğini de sözlerine ekleyen Diego Armando Maradona, şu ifadeleri kullandı:

“Onu olduğu gibi kabul etmeliyiz. Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı’nda oynayan futbolculardan bir tanesi… Üzerindeki baskıyı azaltmamız gerekiyor. Bu adamın lider gibi davranmasını istemek çok saçma… Eğer Lionel Messi’nin Arjantin Milli Takımı’nda beklentileri karşılamasını istiyorsak, ondan takımın liderliğini almamız gerekiyor.”

Kralspor
 
Lider olmaması gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncu olmasını değiştirmiyor. Maradona kendine rakip çıkmasına tahammül edemiyor galiba
 
Barcelona'daki Messi ile Arjantin'deki Messi başka kişiler"


Neden acaba? Belki sistem oyuncu oldugundan mi? Ben hep bunu diyorum Zaten. Messi baska Takimlarda bu kadar iyi olamaz.
 
ne ima ediyor ki?
Resize.ashx
 
yer yüzünde gelmiş geçmiş en iyi oyuncu kıskançlığın lüzumu yok ne yapsaydı senin gibi maçtan önce kokainmi çekseydi?
 
Senelerce ineasta ve xavi'nin ekmeğini yedi.
Şimdi ikiside gitti ve büyük başarılar geride kaldı.
Saf yetenek ama kesinlikle liderlik vasfı yok.


________________________________

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!
 
Xaviniesta,puyol gibi liderler olmayinca barcadaki halini de goruyoruz. Anca anasinin ligini kazanabiliyor. Maradona dogrulari soylemis lakin biraz gec oldu sanki.
 
Üst Alt