Maraton Programında Galatasaray Dosyası | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Maraton Programında Galatasaray Dosyası


Maraton Programı'nda G.Saray tartışıldı!..

Tarihin en kötü Galatasaray'ı Maraton Programı'nda masaya yatırıldı...



Galatatasaray'ın tarihteki en başarısız sezonunu geçirmesi ve taraftarların büyük öfkesi dinmek bilmiyor... Galatasaray'da bir çıkış yolu var mı? Galatasaray nereye gidiyor? Ne olacak bu Galatasaray'ın hali? Galatasaray'da Hagi gidiyor mu? Transferleri kim yapacak? Bu ve benzeri Galatasaray hakkında akıllara gelen hemen hemen bütün soruların cevapları MARATON PROGRAMINDA konuşuldu.. Programa Galatasaray'ın efsane kaptanı Bülent Korkmaz ve Lig Tv'nin deneyimli muhabiri Bahri Havadır konuk oldular.. Ayrıca Galatasaray'ın eski yöneticisi Haldun Üstünel de programa telefonla bağlanarak Galatasaray'ın son durumunu değerlendirdiç...



İşte Maraton.com.tr olarak sizler için programın bu bölümünden derlediklerimiz:



Şansal Büyüka: Bahri, Hagi'nin konuşmaları köprülerin attığının anlamına mı geliyor?



Bahri Havadır: Hagi, sezon sonuna kadar kalacak. Maçtan önce konuştum bir kaç yöneticiyse sonuç ne olursa olsun sezon sonuna kadar kalacaktı. Hagi'nin ''Erkek gibi yüzüme söylesinler'' lafı üzerine iki yönetici ''Hagi kendi ipini kendisi çekti, biz de erkek gibi yüzüne konuşacağız'' dediler.



Şansal Büyüka: Bülent, sana göre Galatasaray'ı bu kadar geriye götüren ne?



Bülent Korkmaz: Bir takımı kuracaksınız öncelikle istikrarı sağlamanız gerekir. Yerli oyuncuda istikrarı sağlamanız lazım. Teknik direktör konusunda istikrarı sağlamalısınız. Yanlışı yanlışla örtmeye çalıştılar. 40'a yakın transfer yapılmış.



Şansal Büyüka: Büyük takımın hedefleri mi küçüldü?



Bülent Korkmaz: Aynen öle oldu. Hedefiniz belliyse başarılı kaçınılmazdı. Galatasaray'a gelen oyuncu, yerli oyuncu da dahil Galatasaray'ın şampiyonluk hedefinde olduğunun bilincinde olmalıdır. Ama ne yazıkki gelen hiçbir futbolcu bunun farkında değil. Bazı olaylar maalesef Galatasaray'ı bu duruma getirdi. Çok üzücü bir durum. Bundan sonra ne olur? Soru işareti. Kriz hiçbir zaman doğru yönetilmedi. Hala da yönetilmiyor.



Şansal Büyüka: Galatasaray'da hocaların yönetimlerden yeterince destek gördüğüne inanıyor musun?



Bülent Korkmaz: Ben inanmıyorum. Siz birine görev verdiğinizde sonuna kadar yanında gitmelisiniz arkasında durmamalısınız. Ben maalesef bunu görmedim.



Şansal Büyüka: Galatasaray'ın değerli evlatları neden kulüpten bu kadar uzaktalar? Transfer yapılırken bu kadar değerli insanlardan neden yardım almazlar?



Bülent Korkmaz: Ben bir kaç futbolcu önerdim beni dinlemediler. Biz konuştuğumuzda taraftarlar tepki gösterdi. Biz Galatasaray'ın hiçbir zaman kötülüğünü istemeyiz.



Şansal Büyüka: Sen gözünü Galatasaray'da açtın. Çıkış yolunu nasıl görüyorsun? Bir çıkış yolu var mı? Önümüzdeki sezon da mı zora giriyor?



Bülent Korkmaz: Tabiki çıkış yolu vardır. Galatasaray kulübü dip yapmıştır. Bunun daha kötüsü yok. Önce nasıl bir hoca ile çalışacaksınız? En kısa zamanda hocanızı belirleyeceksiniz ve hiçbir şey yapmayacaksınız. Bu seneden seneye çalışması lazım. Galatasaray'ın avrupa kupalarına katılması imkansız. E avrupaya gitmiyorsan ha 7. olmuşsun ha 10. Benim için avrupaya gitmiyorsan sıralama önemli değil. Galatasaray'a gelen bu futbolcular şaşırıyor. Ben nereye geldim diye. Galatasaray'daki oyuncular kısa sürede alınan oyuncular.



Şansal Büyüka: Takımdaşlık adına herhalde bir birliktelik yok:



Bülent Korkmaz: Takımdaşlık ruhunu yakalarsanız kalitesiz oyuncularla da başarıyı sağlarsınız. Başarısızlık ve kötü gidişin nedeni takımdaşlığın olmamasındadır. Gelen yabancı oyuncuyu kulübün üstünde göstermemelisiniz. Barcelona'da kulüp kurallarına uymazsanız Eto'o da olsanız Ronaldinho da olsanız oynayamazsınız. Siz oyuncuyu kulübün üstünde tutarsanız problem yaşarsınız.. Yabancı hoca ile Türk hoca arasında çok fark vardır. Yabancı hoca maç günü gelir takımı yazar tamamdır. Ama önemli olan duyguyu sağlamanız duyguyu futbolcuya vermeniz lazım. Yabancı hocalarda bu yok. Antrenman yapmak çok önemli ancak futbolcuyla ilgilenmeniz gerek.



Şansal Büyüka: Nedir Arda'nın durumu?



Bülent Korkmaz: Bu sakatlık çok ciddi sakatlık. 8 ay falan süren bir sakatlık. Arda, iyi olsa bir saniye bile durmaz çıkar oynar. Çok üzülmüş söylentilere. Bence Arda hemen yurt dışına çıkması lazım orda oynaması lazım. Yoksa kaybolup gidecek.. Kendisi karar vermeli. Ben bu baskıyla oynarımk başarılı olurum diyorsa Galatasaray'da kalsın.



Bahri Havadır: Ben yayına girmeden önce Arda ile konuştum. Arda, ağrılarım ne zaman bitirse o zaman oynarım. Bu pubis belli değil. Ne zaman geçeceği belli değilmiş. Arda, ancak taraftarın kendisine sahip çıkmamasından çok şikayetçi ve çok üzülmüş.



Şansal Büyüka: Arda'nın ağrısı geçse bile yürk ağrısı geçmez.



Bahri Havadır: Taraftar Arda'ya sahip çıkmasa bu sezon sonu gidebilir.. Yani yuvadan uçabilir...



Şansal Büyüka: Kewell'in Hagi ile bir sorunu var. Doğru mu?



Bahri Havadır: Bence var. Çok ağır idmanlar yapıyor ve bakıyoruz kadroda yok.



Şansal Büyüka: Belliki Hagi'nin ipi çekildi. Fatih Terim'in ismi geçiyor?



Bahri Havadır: Galatasaray çok ciddi anlamda ve samimi bir şekilkde Fatih Terim'e giderse Fatih Terim bunu kabul eder. Yöneticiler yerli teknik direktörler üzerinde duruyor. Abdullah Avcı, Hikmet Karamaman, Tolunay Kafkas ve Ertuğrul Sağlam ile ilgileniyor... Can Çobanoğlu haberi kesinlikle doğru değil.



Şansal Büyüka: Toplanan imzalar yeterli sayıya ulaştı mı?



Bahri Havadır: Evet, yeterli sayıya ulaştı.



Galatasaray'ın eski yöneticisi Haldun Üstünel de programa telefonla bağlanarak Galatasaray'ın son durumu hakkında yorumlarda bulundu...



İşte Üstünel'in açıklamaları:



''Şu anda büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Zor bir gündü. Bizden geçtik o zor günleri. Böle bu tarzda eleştirilen bir dönem yaşamadık. Bu şekilde ağır eleştiriler yaşamadık. Bizim gibi Galatasaray'ı seven insanların büyük üzüntü yaşadığını biliyorum. Takımda son haftalarda güven eksikliği, ayak titremesi oldu. Takımda bir doku uyuşmazlığı var. Biraz daha sakin olunması lazım. Galatasaray'da zor durumlarda herkes öne çıkacaktır. Çare tükenmez. Yaşantımızın en önemli şeyi Galatasaraylı olmaktır. Transfer ettiğimiz oyunculardan dokusu uyuşmayanlar oldu. Bazen olmuyor. Bugünler kısa zamanda geçecek.. Birlikte olmamız lazım.''



Şansal Büyüka: Mustafa Hocam, Zapata'yı tutar mısın?



Mustafa Denizli: Fazla zamanımı alma. Genel olarak söylim. Hakan, Servet, Gökhan, Yekta, Baros, Sabri ve Arda.. Bunlar kalır. Ben Galatasaray'ın bundan sonra düşündüğü çizgiden futbol oynayacağını sanmıyorum. Arda korkular içinde sahaya çıkacağını zannedıyorum.. Galatasaray'ın kadrosunda kalacak 5-6 tane futbolcusu var. Sorun şurda. Bu takımı 20'ye nasıl ulaştıracaksın. Galatasaray'da Türkler çoğunlukta olursa yine çıkışa çıkar. 4 tane mutlak yabancı oyuncuya ihtiyacı var. Üst düzey futbolcular olması lazım. Bireysel ve talkım kalitesi olarak Galatasaray çok geride... Kulübesine bakıyorsun. Bunların hangisine olmazsa olmaz dersin. Galatasaray takım olamıyor.. Ortak lisanı olmayan bir takımın başarılı olmasına ihtimal yok. Büyük takımlar büyük hedefleri yakalamak için riskli hareket etmesi lazım. Bugün Galatasaray'ın riskli kararlar almasına gerek yok. Yeni bir ruh, hem çizgilerinin içine hem tribüne lazım.



Bahri Havadır: Hagi takıma 2 gün izin vermiş. Kendisinin Romanya'da işi varmış. Romanya'ya gidcek. Transferi Adnan Polat yapacak. Sayın Polat'ın takıma en az 8-9 oyuncu alacağını biliyorum.



Mustafa Denizli: Bunların 5 tanesi mutlak kaliteli olsa Galatasaray'da değerini kaybetmiş futbolcular yeniden değerlenirler.



Bahri Havadır: Galatasaray, transfer için parayı bulur.



Bülent Korkmaz: Galatasaray'ın ne kadar borcu da olsa transferleri yapacak parayı buluyor.



Mustafa Denizli: Parayı doğru harcamak lazım..



Şansal Büyüka: Galatasaray'a yetenek olarak da kalite olarak da çok futbolcu lazım.



Bülent Korkmaz: Kesinlikle Galatasaray'a kaliteli transferler lazım. Nokta transfer yapmaları lazım. Kulüp de bu işte hoca ile birlikte karar vermesi lazım. Oyuncudan performans almak istiyorsanız psikolojik anlamda da futbolcuyu hazırlamanız gerek. Her teknik direktör ve her hoca bunu akıllarında bulundurmaları lazım.



Bahri Havadır: Adnan Polat bugün maçta bana şunu söyledi: ''Ben 24 saatimi floryada geçiriyorum, takımı ayağa kaldırmak için, taraftar takımı batırmaya çalışıyor!..''



Maraton.com.tr
 
Cevap: Maraton Programında Galatasaray Dosyası



Bahri yine bol keseden atar.Birşey olmaz..Takip edenler bizede bilgi verirse seviniriz.
 
Cevap: Maraton Programında Galatasaray Dosyası



Bahride ciddi duyumlar varmış , öyle diyo Şansal ...
 
Cevap: Maraton Programında Galatasaray Dosyası



İzleyebilen arkadaşlar özet geçebilirse çok iyi olur daha sonra hepsini toplar ilk mesaja alarak editleriz.
 
Cevap: Maraton Programında Galatasaray Dosyası



Sarı kırmızılı ekipte yaşananlar Maraton'da masaya yatırılıyor.





Mustafa Denizli ve Şansal Büyüka'nın yorumları, Bahri Havadır'ın perde arkası gerçekleri, büyük kaptan Bülent Korkmaz'ın çarprıcı tespitleri ve sürpriz telefon bağlantılarıyla Galatasaray gerçekleri bu akşam Maraton'da...



Maraton, Galatasaray-Karabükspor maçının hemen ardından Lig TV'de.. Bu değerlendirmelerin hepsi an be an Ligtv.com.tr'de olacak.





GÜNCELLENECEKTİR​
Ahahahah,leş bir program olacağı şimdiden belli oldu.
 
Cevap: Maraton Programında Galatasaray Dosyası



Hagi yönetime kızgın beyler ....Hagi gider buyuk ihtimal...
 
Cevap: Maraton Programında Galatasaray Dosyası



Şansan kızıyo yönetime :D sizin yüzünüzden kutu satamıyoruz diyor :D
 
Cevap: Maraton Programında Galatasaray Dosyası



Hagi gidiyo beyler ....



İnsua bunu demiş : Ben geldiğimden bu yana Hagiyle ne sistem oynadığımızı bilmiyorum , ofansamı yardım edelim defansamı bişey anlamadık , keşke Frank kalsaydı \..
 
Cevap: Maraton Programında Galatasaray Dosyası



Galatasaray dosyası yok ki :D



Galatasaray dosya kağıdından ibaret şuan :D
 
Üst Alt