Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu | Lig TV | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu | Lig TV


87.jpg




Maraton



Spor Toto Süper Lig'de gecenin maçı biter bitmez kazananın heyecanı, kaybedenin hüznü, perde arkasında yaşanan olayların tümü, Lig TV’nin yepyeni stüdyolarında yepyeni içeriği ve güçlü kadrosu ile ekrana yansıyacak, Spor Toto Süper Lig'in Süper programı MARATON A'dan Z’ye seyircisine Süper Lig heyecanını yaşatacak! Türkiye'de spor yayıncılığının duayeni Şansal Büyüka artık daha çok yorumlarıyla sahaya iniyor, partneri Türk futbolunda 3 devle şampiyonluk yaşayan tek ve efsane isim Mustafa Denizli oluyor. İkilinin doyumsuz sohbetlerine, Birsu Eren’in Hasan Gören ve ekibiyle hazırladığı, maçlara ışık tutan istatistikleri ekleniyor. Yepyeni bir anlayış, yepyeni bir stüdyo ve tamamı HD kalitesinde bir yayınla Lig TV seyircileri bu programda Süper Lig'e doyuyor. Buyrun futbol şölenine!





Pazartesi Gecesi Futbolu



Lig TV haftalık maç heyecanına noktayı müthiş bir program ile koyuyor. Şansal Büyüka ve Mustafa Denizli'nin yorumlarına bu kez hakemlikte bir dünya markası olan Markus Merk de katılıyor. Haftanın son maçının tam bir röntgeni, geride kalan haftanın tüm ayrıntıları, perde arkasından taşanlar, birbirinden ilginç görüntülerle Pazartesi Gecesi Futbolu alışkanlık yaratacak! Türkiye'de bir ilk yaşanacak ve dünyanın en ünlü hakemlerinden Alman Markus Merk her pazartesi Lig TV stüdyolarına konuk olarak haftanın kritik pozisyonlarını yorumlayacak, kurallarla ilgili akıllarda tek bir soru bile kalmayacak.
 
Cevap: Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu



Böyle bir konu bulamadim ve onun icin bu konuyu actim. Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu programinda konusanlari bu konu altinda tartisabiliriz. :)
 
Cevap: Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu



TRABZONSPOR-KASIMPAŞA



Dakika 90+5:



Şansal Büyüka: Bir de istedikleri penaltı bu hocam..



Mustafa Denizli: Bu direkt olarak kaleye gitse ve açılan kola çarpsa tereddütsüz penaltı verirsin. Fakat burda, top Tayfun'un sol baldırından sekiyor. Burda bu top vucudun herhangi bir organına de gidebilir. Burda penaltı söz konusu değil ve penaltı değil.. Bu pozisyonlarda Türkiye'de penaltı verildi mi? Verildi...



Şansal Büyüka: Zaten Kuddusi Müftüoğlu devam diyor. Oralı bile olmuyor.. Hocam, bu Brozek kardeş olsa da olur olmasa da olur... Alacaksan bomba transfer al..



Mustafa Denizli: Olsa da değil. Olmasa olur...



Şansal Büyüka: Böyle yönetimlerin birbirlerine açıklamalarla savaş açması futbolcuları etkiler mi?



Mustafa Denizli: Etkiler. Neden etkiler? Bu bildirilerde bir suçlu öne sürülüyor. Hakem. Futbolcu bunları aklına getirirse kötü etkilenir. Demek bütün bu olanlar varmış der ve kötü etkilenir... Futbolcu ne der: 'Biz her şeyi yapıyoruz ancak hakem vermiyor' der..
 
Cevap: Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu



Hayırlı olsun iyi düşünmüşsün. denizli mantıklı konuşuyor uzak kalmayalım
 
Cevap: Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu



Şu pınar argun nasıl galatasaray muhabiri olmuş çok merak ediyorum. Soru sormasını bilmez, roportaj yapmasını bilmez.

Burdaki 100 kişiden 99 u onun yaptıgının fazlasını yapabilir.

Ligtv artık şu bayan hobisinden vazgeçmeli.
 
Cevap: Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu | Lig TV



derviş sancaklı' Alıntı:
geçen mehmet ayan ile ilgili bir konu açmıştım, mehmet ayan beni cepten aradı, şok oldum 20 dakika muhabbet etti benimle maçı baştan yine dinlemiş, arada hatalarım var dedi ama orda ısrarla öyle söylemediğinde diretti ben sadece atışın güzelliğini belirttim dedi, önyargılı olmamak lazımmış, öyle şeyler anlattıki utandım, galatasaraylı olduğunu inandırmak için 5 dakika dil döktü bana.



Baktılar kutu elden gidiyor, yalanmışlar :asd:
 
Cevap: Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu | Lig TV



Hakan Şükür ile ilk maraton programı.Şansalın kıravatı görmelisinizz ennnnnfes.
 
Cevap: Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu | Lig TV



Maraton çok güzel program bence, kaliteli.



Şansal-Mustafa Denizli-Markus Merk 3'lüsü bence Şansal-Hakan Şükür-Markus Merk üçlüsünden daha iyiydi, Hakan Şükür biraz daha "arka planda, pasif" kalıyor gibi, Mustafa Denizli daha canlıydı. Ancak 2 şekilde de yorumcu kadroları iyi, programın genel içeriği ve görüntü kalitesi de iyi.
 
Cevap: Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu | Lig TV



hakan şükür bencede cıkmasın daha lig tv ye nefret ettiriyor kendinden. ben onu iyi hatırlamak istiyorum.
 
Cevap: Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu | Lig TV



Program değil ama site şöyle bir ezikliğe imza attı bugün. Yine yenememişiz. :(



fb3e9Untitled.jpg




Çok acıtmışız, belli.
 
Cevap: Maraton ve Pazartesi Gecesi Futbolu | Lig TV



Kadıköy'de kupa kaldırdık, 6-0 yensek bu kadar hakaret etmezdik.



Resmen rüyalarına girecek birşey yaptık.



Bunun ezikliğiyle ezilecekler ömür boyu.
 
Üst Alt