Marca'nın yeni iddiası : Guti - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Marca'nın yeni iddiası : Guti


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Marca'nın yeni iddiası : Guti



üfff gay may oynuo mu oynuo adam.barosunda fotoları var dikkatinizi çekerim.amaa guti gelmez bence.
 
Cevap: Marca'nın yeni iddiası : Guti



Guti gelir neden gelmesin. 34 yaşına merdiven dayamış. 1 sene de bizde oynar bırakır işte:)
 
Rijkaard Guti'yi İstiyor



İspanya'nın önemli gazetelerinden ''El Mundo'', Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın, Real Madrid'ten Guti'yi transfer etmek istediğini, ancak İspanyol futbolcunun Türkiye'ye gitmek istemediğini ileri sürdü.



El Mundo, Barcelona'nın eski teknik direktörü olan Rijkaard'ın, ''eski düşmanı Real Madrid''ten Guti'nin bonservis bedelini öğrenmek istediğini yazdı. Galatasaray'ın Elano, Leo Franco, Baros, Kewell ve Türk futbolcu Arda gibi önemli oyunculara sahip olduğunu belirten İspanyol gazetesi, Rijkaard'ın Guti'yi alarak ''takımın kalitesini daha da artırmak ve geçen sezon 2 kupa kazanan Beşiktaş'ın üstünlüğünü kırmak istediğini'' savundu.



Galatasaray'ın ilk olarak Deco'yu kadrosuna dahil etmek için uğraştığı, ancak netice alamayınca Guti'ye yöneldiği de kaydedildi.



1995 yılından bu yana Real Madrid takımında olan Guti'nin mevcut durumda 2011 yılına kadar sözleşmesi olduğu hatırlatılırken, 33 yaşındaki futbolcunun teknik direktör Manuel Pellegrini ve bazı kulüp yöneticileri ile konuşup ''bu sözleşmesini tamamlamak arzusunda olduğunu'' dile getirdiği ifade edildi.



El Mundo, transfer sezonunun 31 Ağustos akşamı sona ereceğini belirterek, zengin kadrosunu 25 futbolcuya indirmek zorunda olan Real Madrid'in birçok oyuncusunu satmak istediğinin bilindiğini vurguladı.



Bu arada Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema gibi oyuncuları yüksek bonservis bedelleri ile transfer eden ve toplamda 257 milyon Avro harcayan Real Madrid'in, Robben (25 milyon Avro), Sneijder (25 milyon Avro), Negredo (18 milyon Avro), Van der Vaart (12 milyon Avro), Gago (20 milyon Avro) ve Miguel Torres'i (3 milyon Avro) satmak istediği ve en az 60 milyon Avro gelir hedeflediği İspanyol basınında iddia ediliyor. Ekonomik krizden dolayı Avrupa'daki kulüplerin Real Madridli futbolcuların yüksek bonservis bedellerini ödemeye yanaşmadığı ve fiyat düşeceği umuduyla ağustos sonuna kadar beklediği yorumları da yapılıyor.



Kaynak:Maraton
 
Cevap: Marca'nın yeni iddiası : Guti



gutiye gerek yok adam 32 yaşında mevksiinde oynayabilen bir sürü adammımız var kimi kesicek.kolpa haber
 
Cevap: Marca'nın yeni iddiası : Guti



Bilica'da gay.



Herneyse gay guycu olmayalım.Futbolcu topunu oynasın isterse rahip olsun bize ne ?
 
Cevap: Marca'nın yeni iddiası : Guti



Ya inanmayın bunlara bunlar İspanyanın Fotosporları bizimkilere inanırım bunlara inanmam sallıyorlar düşünmüşlerdir gutiyi kime yazsak olimpiakos benfica veye gs buda bize patladı işte abartmaya gerek yok
 
Cevap: Marca'nın yeni iddiası : Guti



Yanlış bir transfer olur.Zaten mevki de yeterli isimler var, bunların üstüne onlardan iyi olmayan bir ismin alınması hiç akıllıca olmaz.
 
Cevap: Marca'nın yeni iddiası : Guti



insanların cinsel tercihleri bizi bağlamaz ama kolpa bi haber orda oynıcak oyuncularımızı var + olarak linderoth gıtmıyosa alınması ımkansız
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt