GSC Scout - # Marcus Thuram | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1537705207638.png

dogum tarihi:6 agustos 1997
mevki:forvet-kanat forvet
boy:1.92
takımı:guingamp
sezona 2 golle başladı.ben ilk kez sezon başındaki psg maçında denk geldim.çok begendim.hatta güzel bi gol atacaktı,az kalsın...daha sonra başka mac videolarına baktım.sahada kendini çok belli eden,hava toplarında çok etkili,pas oyununda olan,takıma faydalı genc bi oyuncu.uzun boylu ama topla ilişkisi çok iyi,çok teknik,top süren bi forvet.ve kanatta da oynayabiliyor.ilginç bi stili var ve degerlendirilebilir.


bu geçen sezon psgye karşı oynadıgı mactan bi video.gördüğünüz gibi psgyi çok zorlamış,sol kanatta oynamasına ragmen hepsini çalıma dizmiş.tam bi canavar.psgye karşı hep iyi oynuyo galiba : ) 18 agustostaki maçta da iyiydi.
 
dün 3.golünü attı penaltıdan ,maçı biraz izledim.izlediğim bölüme kadar mükemmel bi topuk pası ile servis yaptı,arkadaşı golü atamadı.yine kanattan ve ortadan topları canavar gibi taşıdı.köşe vurusularında her hava topuna vurdu...bence ihtiyacımız oln budur ama çocuk sola yakın oynatılyo
 
gecenki maç kadrosunda yokmuş.bu kadar hayvan fizikli olup çalım yetenegi ve top sürme becerisi iyi olan,takımı her maç 2-3 pozisyona sokan,forvette oynama özelliği de olan birini kaçırmayalım lütfen.üstteki psg macı videosunu izleyip görebilirsiniz nasıl biri oldugunu
 
Şu an canli izliyorum. İnailmaz bir oyuncu, 2 sene sonra 60-70 milyona transfer olur. Boy, hiz, teknik, güc, son vurus hersey var. Su an sol icte oynuyor. Mükemmel 1 herıf.
 
Thuram bize düsmez. Gladbach sözlesmesini uzatmayi istiyormus, olmazsa yüksek bonservisle satmayi istiyormus. Bizimkiler gidip 4 taksitli 6+2 milyon teklif yapar ve adamlar cevap bile vermez.
 
Üst Alt