Mariano: "Galatasaray, Brezilyalı oyuncuları seven bir takım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mariano: "Galatasaray, Brezilyalı oyuncuları seven bir takım"


dacd18b097ab436ab27a8c17d6c320a8.jpeg

Mariano Ferreira Filho Galatasaray'da! Brezilyalı futbolcuyu 3 yıllığına Galatasaray'a bağlayan imza töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleşti.


İmza törenine katılan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Brezilyalı savunmacıya 'hoş geldin' derken "Mariano, Galatasaray Futbol Takımı'nın eksikleri çerçevesinde takımımıza güç katacaktır" ifadelerini kullandı. Mariano ise, "Burada olduğum için çok sevinçliyim. Galatasaray gibi önemli ve büyük bir ailenin parçası olacağım için mutluyum. Umarım burada önemli başarılara imza atar şampiyonluk ve kupalar kazanırım" şeklinde konuştu.

İmza töreni ve fotoğraf çekiminin ardından Mariano basın mensuplarının sorularını cevapladı:

"Sabri uzun zamandır iyi işlere imza atmış bir oyuncu ama şu anda kendisi ayrıldı. Bu futbolun bir parçası. Umarım daha önceki takımlarda olduğu gibi iyi bir performans gösterir ve önemli işlere imza atarım."

"Galatasaray'dan teklifi duyduğumda hiç düşünmedim. Hemen kabul ettim. Galatasaray Türkiye'de şampiyonluğa oynayan ve Avrupa'da ismini duyuran bir takım. Diğer taraftan Taffarel ile takım, camia ve İstanbul hakkında bilgi aldım. Olumlu şeyler söyledi. 'Mert de sana yardımcı olacaktır' dedi."

"Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde liginin yarısına gelmiş hazır bir takımla oynadı. Ama bir maçımız daha var. Kendi stadımız ve taraftarımızın önünde oynayacağız. Bu avantajla turu geçeceğimizi düşünüyorum."

"Galatasaray, Brezilyalı oyuncuları seven bir takım. Buraya gelmemdeki artılardan biri buydu. Taraftar emin olsun ki sahada yüzde 200'ünü veren, sahada mücadele eden, son dakikaya kadar mücadele eden, yılmayan bir oyuncu görecekler."

"Ofansif yönü güçlü bir sağ bek olmayı daha çok seviyorum. Diğer taraftan Avrupa'da defans anlamında da çok şey öğrendim. Defansif görevlerini yaparken ofansif bir sağ bek göreceksiniz."

galatasaray.org
 
Üst Alt