Mariano Geri Dönebilir | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5192865.jpg


Sağ bekte formayı 2 haftadır Linnes’e veren Fatih hoca, Bursa karşısında değişikliğe gidebilir.

Sağ bekte formayı 2 haftadır Linnes’e veren Fatih hoca, Bursa karşısında değişikliğe gidebilir. Terim’in, Mariano’nun idman performansını ve çalışma azmini takdir ettiği için, Brezilyalı futbolcuyu tekrar ilk 11’e almayı düşündüğü öğrenildi.

Fanatik​
 
Teknik direktör olsam, taktik tahtasına adını yazacağım ilk 4 isimden biridir bu adam. Nasıl yedek kalıyor, anlamak güç.
 
en iyi oyuncumuz neden kesildiğini anlamak mümkün değil.

linnes ofansif olarak takımı ileriye taşıyamıyor , mutlaka başka oyncuların arapaslarına muhtaç çünkü koşu ve dripling yapıyor.

ancak mariano adam eksiltip orta sahada pas merkezi haline gelebiliyor , top alıp dağıtıyor , üçgen kurup oyunu açıyor.
 
oglum adam sadece 2 maçtır yok lan,bütün sezon oynamamış muamelesi yapmayın.linnes hakediyo linnes giysin formayı diye aglıyodunuz.linnes fena da oynamadı ama marianonun zamanı geldi o ayrı.

aynı seyi tolga için de yaptınız sivas macında.tolga oyundan cıkmasın,tolga ortada oynasın diye...kasımpa maçında da tolgaya sövdünüz.

fatih hocayı eleştirirken bu dengesiz yorumlarınızı da bi gözden geçirin.kadro bu.ne istiyosanız o oluyo,ama katkı veren yedek futbolcular istikrarsız.sorun ondan kaynaklı zaten.
 
Son düzenleme:
Linnes kötü degildi oynadigi maclarda, topu iyi getirip ortalarda batiriyordu sadece. Linnes orta acamiyor. Linnes'in yapabilecegi en iyi sey ayni Garry gibi cizgiye dogru gidip topu yerden iceri vermek, bunu Linnes de iyi yapiyor.

Acaba Linnes'i sol kanatta denesek mi diyorum. Sol taraf Naga-Linnes sag taraf Mariano-Garry
 
Linnes orta acamiyor ama ayni sorunu mariano'da yasiyor

Mariano'nun oynamasi gerekiyor cünkü oyunu sag bekten kurmasini biliyor,en iyi yaptigi islerden biri.
 
Üst Alt