Mario Balotelli: "Sanırım beni kıskanıyorlar" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mario Balotelli: "Sanırım beni kıskanıyorlar"


Mario Balotelli: "Sanırım beni kıskanıyorlar"

Avrupa Şampiyonası yarı finalinde Almanya ağlarını 2 kez sarsarak takımını finale taşıyan Mario Balotelli, ikinci golden sonra yaptığı gol sevincini eleştirenlere cevap verdi.

28-06-mario-balotelli.jpg




İtalya Milli Takımı'nın yeni kahramanı Mario Balotelli, Avrupa Şampiyonası yarı finalinde attığı 2 golle ülkesinin gündemine damga vurdu. Sezon içinde skandalları nedeniyle manşetlerden düşmeyen 'Hırçın Çocuk' lakaplı genç futbolcu, Almanya karşılaşmasının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.



Finalde İspanya karşısında 4 gol atmak istediğini söyleyen Balotelli "Almanya maçında annem tribündeydi. Karşılaşmadan önce ona sarıldım. Maçta da 2 gol atmayı başardım. Final maçında ise annemin yanında babam da olacak. Umarım ikisine birden sarıldığım karşılaşmada 4 gol atmayı başarırım" dedi.



Almanya karşılaşmasında attığı ikinci golün ardından kendisine yapılan eleştirilere anlam veremediğini de belirten 23 yaşındaki yıldız "İnsanlar benim gol sevincim nedeniyle üzülmüş. Bunun nedeni benim muhteşem vücudumu görmüş olmaları olabilir. Sanırım beni kıskanıyorlar" şeklinde konuştu.



Oyundan çıkması konusunda da konuşan golcü futbolcu "Ayağıma kramp girmişti. Üstelik çok mücadele etmiştim ve yorgundum. Hocamdan beni değiştirmeden önce 5 dakika beklemesini istemiştim. Ancak değişiklik çoktan bildirilmiş. Sorun değil" açıklamasını yaptı.



Trtspor
 
Cevap: Mario Balotelli: "Sanırım beni kıskanıyorlar"



Balotelli "Almanya maçında annem tribündeydi. Karşılaşmadan önce ona sarıldım. Maçta da 2 gol atmayı başardım. Final maçında ise annemin yanında babam da olacak. Umarım ikisine birden sarıldığım karşılaşmada 4 gol atmayı başarırım" dedi.



Tüm sülalesi gelirse İspanya'nın vay haline :lol:
 
Cevap: Mario Balotelli: "Sanırım beni kıskanıyorlar"



"Birileri arkanızdan konuşuyorsa , onlardan öndesiniz demektir"



Üzülme panpa doğru yoldasın :ayatollah:
 
Cevap: Mario Balotelli: "Sanırım beni kıskanıyorlar"



Seviyorum ben bu adamı. :D



[video=youtube;lYU-SeVofHs]https://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs[/video]
 
Üst Alt