Marius Sumudica: "Benim elimde sihirli değnek yok" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Marius Sumudica: "Benim elimde sihirli değnek yok"


1566242047865.png

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Sumudica, Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Marius Sumudica: "Fenerbahçe bizden fazla ritmli oynadı. Takımla bir hafta geçirdim son hafta tüm transferler tamamlandığında. Son 10 günde 4-5 oyuncu katılmıştı aramıza, kesinlikle yeni bir takım. Bu süreçte bir tane hazırlık maçı yapamadık takımın birbirini tanıması için."

Marius Sumudica: "Daha fazla çalışmamız lazım bireysel olarak. Benim elimde sihirli değnek yok oyunculara dokunup hemen adaptasyon sürecini atlatamam. Farklı bir kültür ve ülke, kolay olmayacak. Bu yüzden beşli defansla oynadım. Daha fazla konuşmaya gerek yok herhalde."

Marius Sumudica: "Bir haftamız daha var, bu bir hafta bize iyi gelecek. Bazı değişiklikler olacak. Koşmayan, hata yapan oyuncular haftaya kenara çekilecek çünkü daha fazla hata lüksümüz yok. Zor bir maç bizi bekliyor, Gençlerbirliği ile oynayacağız, üç puana ihtiyacımız var."

Marius Sumudica: "Daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var. Formayı hak eden kazanacak. Kariyerimde hiç olmamıştı aleyhimize 3 penaltı verilmesi. Fenerbahçe'nin ilk penaltısı penaltı değildi. İyi oynadılar, hak ettiler galibiyeti, hak etmediler diyemem bu atmosferde.
 
1. ligden Süper Lig'e çıkan oyuncularına-TD'sine saygı göstermeyip hemen değiştiren takımlardan tiksiniyorum. İnşallah düşerler.
 
Üst Alt