Mart Ayı Divan Kurulu Toplantısı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mart Ayı Divan Kurulu Toplantısı


DİSİPLİN SEVKLERİNE TEPKİ

Galatasaray Divan Kurulu üyelerinin verdiği önergeyle gündemdeki sıralama değiştirildi. Divan üyelerinden Hayri Kozak, yönetimin son dönemde disipline sevk ettiği üyelerle ilgili kararını geri çekmesini istedi. Hayri Kozak'ın ardından çok sayıda üye kürsüye çıkarak bu konuda yönetimi eleştirdi.

DUYGUN YARSUVAT: "BU KARARDAN DÖNÜN"

"Galatasaray'da bir şeyler oluyor, neden olduğunu da anlayamıyorum. Buna engel olmamız lazım. En son duyduğum olayı beni şaşırttı ve ne yapacağımı bilemedim. Aylar sonra, 'Sen genel kurulu kötü yönettin' diyerek Metin Aslan'ı disipline sevk edemezsiniz. Tüzüğe bakarsanız görürsünüz, disipline sevk etmek için belli bir süre vardır. Genel Kurul, Divan Başkanı'na bir vekalet vermiştir. Divan Başkanı da kanunlara göre görevini yerine getirir. Size yanlış bilgi veriliyor Sayın Başkan. Bize 'Köfte' derken de herhalde yanlış kişilerden bilgi aldınız. Bunu daha fazla ileriye götürmeden bitirelim. Danışman olarak bana sorarsanız, size daha fazla yardımcı olabilirim."


Galatasaray Haberleri: Mustafa Cengiz'in Divan Kurulu açıklamaları


"Biz burada sizleri mali açıdan bilgilendirmek için bulunuyoruz. Asıl dinlememiz ve denetlememiz gereken mali konulara arkaya itiliyor. Şok yaşıyorum. Sevgili yönetim kurulu arkadaşımız, "Gittikçe çalışma şevkimi kaybediyorum" dedi. Bu çok tehlikeli bir şey. Siz beni beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ama kullandığınız sözcüklere dikkat etmeniz gerekir. Makamı yıpratırsanız, kendinizi yıpratırsınız. Galatasaray ruhunu yitirmeyelim."

"METİN SİNAN ASLAN'A TEKLİF YAPTIM"

"Metin Sinan kardeşimiz gündemin ana maddesi haline geldi. Ben, Metin Sinan'ı seven birisi olarak bundan hoşnut değilim. Herkes onu konuştu, iyi olmadı. Metin Sinan Aslan'a geçen divanı yönetmesi için teklifte bulundum ama kabul etmedi. Bir sonraki divanı yönetmesi için de teklifte bulunurum. Benim kendisiyle hiçbir sorunum yok."

"BEN HİÇBİRİNİZE 'KÖFTE' DEMEDİM"

"Ben hiç kimseye 'köfte' demedim. Niye üstünüze alınıyorsunuz? Hiçbiriniz 'köfteye' benzemiyorsunuz. Yeter ya! Ben kendime derim, size demem."
 
Galatasaray Divan Üyesi Ömer İyigör: "6. yıldızı kazandığımız şampiyonluk topunu Mars'a yollamak için görüşmelere şimdiden başlanmalı."


Galatasaray Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu: "Lütfen zorlamayın, sizi kimse dinlemiyor."

Öneri diye bunu veren herifler var bu kadar ciddiyetten uzak bir kurul görmedim ben ya
 
Mustafa Cengiz: "Adnan Polat dönemindeki olaylardan sonra yargıtayın aldığı karar sonrası idari ibrasızlık geçersizdir. Mali ibrasızlığı verebiliyorsanız verin."
 
400 uye alinacakmis oha şu anki paraya gore 4milyon lira yapar. Ama bunu adam gibi normlara cekip 50 bin yapsan 20 milyon lira yapar. Bu kadar zekasiz bir olusum olur mu ya şu parayi adam gibi rakama cikarin 10 bin lirayi kahvaltida yiyen adamlar bular
 
Dogruysa kral hamle
Bu doğruysa layığını yapmış.

Dogru anlamamis olabilirim ama sosyal medya espionaji yaparak uyeleri disipline sevk etmek yanlis burasi Galatasaray falan diye agladi birisi. Baskan da Fener formasiyla resmi olan cocuklarla alakali bir seyler soyledi. Sosyal medyada baska neyin ajanligini yapacaklar? Fenerlileri tasfiye ediyorlar anladigim kadariyla.

IBB lileri de sevk etsinler.

sent via GSC

Goksel kendi ayrildi
 

giphy.gif
 
Üst Alt