Martin Linnes, Sözleşme İstiyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5242419.jpg

Galatasaray ile sözleşmesi 2019’da bitecek olan Martin Linnes, “Geleceğimi görmek istiyorum” diyerek yönetimden kontratının uzatılmasını talep etti.

İngiltere'den teklifler alan Garry Rodrigues takımda kalmak için zam isterken yabancılardan Martin Linnes de sarı-kırmızılı kulüpten yeni sözleşme talep etti. 950 bin Euro garanti ücreti ile takımın en az kazanan isimlerinden olan Linnes'in ekonomik olarak beklenti içinde olmadığı ancak "Geleceğimi görmek istiyorum" diyerek bir yıl sonra bitecek sözleşmesinin aynı maddi şartlarda uzatılmasını istediği öğrenildi.

TERİM ONDAN ÇOK MEMNUN
Teknik direktör Fatih Terim, sezon içinde çok faydalandığı 26 yaşındaki sağ bekin Beşiktaş derbisini ayağı delik şekilde tamamladığını görünce, "Aslansın sen Aslan" diyerek Norveçli oyuncuyu kutlamıştı. Linnes'in profesyonelliğinden memnun olan Terim, onu yeni sezonda hem Mariano hem de Nagatomo'nun alternatifi olarak görüyor.

SERKAN KIRINTILI'DA RAKİP BAŞAKŞEHİR
Geçen sezon Mert Günok transferinde karşı karşıya gelen Galatasaray ile Başakşehir bu kez Serkan Kırıntılı'da birbirlerine rakip oldular. Bir yıl sözleşmesinin kaldığı Atiker Konyaspor'dan ayrılma kararı alan Serkan'ı iki takım da istiyor. Konyaspor'daki seçim süreci tamamlandığında 33 yaşındaki kaleci ya Galatasaray'ın ya da Başakşehir'in yolunu tutacak.

'EĞER 5 MİLYON EURO'YU GETİRİRSE TREZEGUET GİDER'
Transferde Galatasaray ile adı anılan Trezeguet için kulübü Kasımpaşa'nın başkan vekili Hilmi Öksüz açıklama yaptı. Öksüz, "Galatasaray bizimle temasa geçti. Fakat başkanımız oyuncumuzun satılmasını istemiyor. Ancak sözleşmesinde '5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi var. Eğer bu parayı getirirse gidebilir" diye konuştu.

Sabah
 
Hak edenlerin basinda geliyor benim gozumde.

Asla sorun cikarmiyan.
Her zaman calisan
Bir cok konuda Ornek profesyonel

2 mac yedekten girdi diye zam istemiyor.
Yedek kaldigi icin sorun cikartmiyor.

Ornek profesyonel
 
Dostum odaklanip sampiyon oldular daha ne yapsinlar , biraz haksizlik olur bunu soylemek

Abi her gün acaba benim sözleşmem ne olacak diye konuşulması çok anormal bir şey (Haberlerin doğru olduğunu varsayarak konuşursak...). Eğer sözleşmesi devam ediyorsa adam gerekeni yapar, bitmeye yakın (atıyorum 6-7 ay kala) gerekli görüşme yapılır, duruma göre ayarlanır. Kaldı ki bu çocuk ilk 11 oyuncusu bile sayılmaz, şimdiden böyle yapmaya başlarsa yarın ben bana verilen parayı beğenmiyorum diyip boşlamaya da başlayabilir.
 
bundan iyi sağbek yedeği zor bulunur, sorunsuz, problemsiz işini yapan bir adam en az 2 yıl daha uzatmak lazım aynı şartlarla
 
Hayırdır herkes sözleşme istiyor? Tamam iyi yedek, yeri geldiğinde de ilk 11 oynayabilir ama uçup kaçtığı yok. Sanki 50 tane talibi var da bir de zam yapacağız. Oturup sezon sonu konuşuruz bunu. Norveç'te 200 bin euro falan anca alıyordu. 5 kat fazla alıyor şimdi.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Takım oyuncusu, tutulmalı. Yedek beklemeyi sorun etmiyor, kendini hazır tutuyor, birden çok pozisyonda oynayabiliyor ve tüm bunlara rağmen takımın en az kazanan oyunculardan biri bu profili elden çıkarmak istemek ahmaklık olur.
 
Üst Alt