Martin Skrtel Ölümden Döndü! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Martin Skrtel Ölümden Döndü!


1890942_620x410.jpg

Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusu Martin Skrtel, Tayland maçında korkuttu! Hazırlık maçında Slovakya Milli Takımı formasıyla Tayland karşısına çıkan Skrtel'in dili bir pozisyonda boğazına kaçtı, korku dolu anlar yaşandı.

Fenerbahçeli Martin Skrtel korkuttu. Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na hazırlık kapsamında verilen milli arada Slovakya mesaisine başlayan tecrübeli oyuncunun milli takım formasıyla Tayland karşısında oynadığı maçın 28. dakikasında kafasına top geldi. Skrtel bu pozisyonun ardından bir anda yerde kaldı. Dili boğazına kaçan Skrtel'in yardımına takım arkadaşı Duda koştu. Skrtel'in dilinin boğazından çıkartan Duda, belki de tecrübeli futbolcunun hayatını kurtardı.

Bir süre tedavisi süren Skrtel daha sonra oyuna döndü ve 73 dakika oyunda kaldı.
Habertürk
 
geçmiş olsun. Eskiye oranla artık bu tarz olaylar daha az hasarla atlatılıyor. Zamanında Foe,Puerta ve Faher çok genç yaşta saha içinde hayatını kaybetmişti.

Umarım bir daha bu tarz bir durum yaşanmaz.
 
geçmiş olsun. Eskiye oranla artık bu tarz olaylar daha az hasarla atlatılıyor. Zamanında Foe,Puerta ve Faher çok genç yaşta saha içinde hayatını kaybetmişti.

Umarım bir daha bu tarz bir durum yaşanmaz.

Elma ile Armutu karistiriyorsun. Skrtel suratina top geldi diye bayildi vs.

Foe mesela kalp yetmezligi yüzünden vefat ettigi, Faher dedigin sanirim Feher o ve Puerta kalp durmasi yüzünden vefat ettiler.

Saha kenarinda doktorlar var zaten hemen müdahele ediyorlar ama bazen yetmiyor iste maalesef. Daha bu yaz 20 yasinda gencecik Ajaxli cocuk hazirlik macinda kalp krizi gecirip sonra beyninde bayagi agir hasarlar vs olusmustu.

Demek istedigim eskiye oranla daha az hasarla atlatiliyor diye birsey yok, maalesef böyle seyler her an olabilecek seyler. Bin de bir Milyon da bir olsa da oluyor maalesef ve ne kadar cabuk müdahele etsen bile tamamen önüne gecilemiyor böyle olaylarin ne yazik ki.
 
Üst Alt