# Marvin Martin | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Marvin Martin


Franck Ribery'yi Galatasaray'a getiren isim olan Adnan Öztürk, yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor.







fft1mm1438555.jpg







Sochaux’nun 23 yaşındaki kanat oyuncusu Marvin Martin’in transferiyle bizzat ilgilenen Öztürk, yıldız adayının işini bitirmek için gerekirse Fransa’ya gidecek. ‘Yeni Ribery’ olarak nitelendirilen Martin, bu sezon toplam 16 asist yaparak takımının en başarılı isimlerinden biri oldu.





Fanatik
 
Cevap: #Marvin Martin



Genç ve başarıya aç isimlerle ilgilenmemiz güzel. İnşallah yetenekli bir futbolcudur ve de ondan uzun yıllar fayda alırız.:tiphat:
 
Cevap: #Marvin Martin



Fransa Ligi Asist kralı galiba..Fransa Liginden gelen her oyuncu iş yapar bu ligde..Alınırsa kesin iş yapar diyorm..
 
Cevap: #Marvin Martin



Medyada bu adamın kanat oyuncusu olduğuna dair bir kanı var ama benim bildiğim kadarıyla orta saha bu adam, İniesta tipinde bir oyuncu.
 
Cevap: #Marvin Martin



Adnan Öztürk ün futbolcudan iyi anladığı kesin transfer planlamasını kendisi yaparsa takımımızın vizyonunu Avrupai günlere götüreceğini düşünüyorum.
 
Cevap: # Marvin Martin



futbol mundial'ı takip etsinler

onlar çok yetenekli isimler bulup duruyor

messiyi de meşhur olmadan programda tanıtmışlardı sanırım
 
Cevap: # Marvin Martin



Fc Sochaux : Marvin Martin aurait-il envie de partir ?



Le meilleur passeur de la ligue 1 et tout nouveau international français Marvin Martin serait-il sur le départ ? Car cela fait plusieurs semaines et bien avant même sa sélection en équipe nationale qu’il avait émis le souhait de changer de club. Car comme l’a souligné son agent le jeune Martin a besoin de franchir un palier selon son plan de carrière. Alors que le président Alexandre Lacombe lui le déclare intransférable puisqu’il est en contrat jusqu’en 2014. Toutefois il pourrait toujours faire une bonne affaire en acceptant le transfert du milieu de terrain offensif de 23 ans que ce soit pour un club français comme Lille ou Lyon souvent cités comme intéressés ou un club international comme Galatasaray.



football-actu.fr



Fc Sochaux : Marvin Martin aurait-il envie de partir ? - Football-actu
 
Cevap: # Marvin Martin



Bu adama hala yeni Ribery diyenler var.Bildiğin ofansif orta saha oyuncusu.Gelirse çok iyi transfer olur.Birde sağ kanat Payet'i aldıkmı takım hücum yönünden 2-3 kademe yukarı atlar.
 
Üst Alt