Mathieu Valbuena Resmen Fenerbahçe'de! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mathieu Valbuena Resmen Fenerbahçe'de!


Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Kulübümüz, profesyonel futbolcu Mathieu Valbuena ve takımı Olympique Lyon ile yaptığı görüşmeler sonucu kulübümüze transferi konusunda prensip anlaşmasına varmıştır. Resmi transfer dönemi açıldıktan sonra Mathieu Valbuena ile sözleşme imzalanacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şampiyonluk transferi. İnsan akıl eder de alır. Orta saha da koy Selçuk yerine 2 sene üst düzey oynardı.
 
Maalesef çok iyi transfer. 1-2 yıl ligde ciddi anlamda etkili işler yapar. Herifleri de şampion yaparsa isterse yaşı 50 olsun ne fark eder ki.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
 
Herkesin övdügüne göre kesin ellerinde patlar.

Fener gol atamiyor, bu olayi cözerlerse seneye sampiyonluk adayim bunlar.

Iyi oynadiklarindan süper takim olacakarindan degil, nasil 2 sene Besiktasi ittirdilerse arkadan. Simdi de sira bunlara gelecek kücük sikeciler bizim 15 sene önce taktigimiz 3.yildzi takti, sira büyük sikecilerin bizim 2 sene önce taktigimiz 4.yildiza geldi.
 
Orası Fenerbahçe; başkanı Aziz Yıldırım...

Dünya karmasından bir takım kursalar bile şampiyonluk garanti değildir. Heyecan yapmayın. Tüm olumsuzluklara rağmen Galatasaray gelecek senenin en büyük şampiyonluk adayı olacaktır.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Şampiyonluk transferi. İnsan akıl eder de alır. Orta saha da koy Selçuk yerine 2 sene üst düzey oynardı.

Fener bu oyuncuyla bayadır görüşüyordu ve hemen hemen anlaşmıştı zaten, senin dediğin Fener'in araya girip Gomis'i alması gibi, yani çok zor.

Ayrıca bu transferlerden sonra kimse neden daha genç yaşta iyi oyuncular gelmiyor diye söylenmesin, söylüyoruz ama anlayan yok, Türkiye için avrupa'da "son bi sözleşme vuracak ülke" "retirement league" (emeklilik ligi) diyorlar. Katar gibi bakıyorlar. Türkiye insanı bunu kabullenmese de Edirne'nin dışına çıktığında özellikle büyük liglerden Türkiye'ye bakış bu.

Bundan diyorlar işte. Kimse başka ülkelerde TV'den bile verilmeyen bir lige emekliliği gelmiş eski yıldızlara karşı oynamaya gitmez. Tevez gibi 2-3 isim hariç Çin'e giden oyuncular bile kariyerinin prime döneminde, Oscar, Ramires, Jackson Martinez gibi adamlar.. Türkiye'den daha kaliteli yabancılar oynuyor yani Çin'de.

Çin'i bırak Antalya'nın bile yabancıları daha iyi olacak nerdeyse, onlar da yaşlı adam alıyorlar ama bizden ve Fener'den iyi adamlar almaya başladılar enteresan olarak.

Maalesef çok iyi transfer. 1-2 yıl ligde ciddi anlamda etkili işler yapar. Herifleri de şampion yaparsa isterse yaşı 50 olsun ne fark eder ki.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Tabi bütün olay "Türkiye'de şampiyon olayım da ne olursa olsun, isterse o paranın dönüşü olmasın zarar edeyim, Avrupa'yı da boşver" düzeyine indirgenmiş yapacak birşey yok.

Onun için Türkiye adına özel bazı yasaklar gerekiyor malesef, yabancı yasağı, yaş yasağı, harcanacak para limitleri vs gibi bunu da anca Cumhurbaşkanı ilgilenirse koyabilir, yoksa bunun önünü alamayacaklar.
 
Son düzenleme:
Lens mi Valbuena mı deseler bizim ligimiz göz önüne alınınca açık ara Lens derim. Valbuena bizim ligde yerden kalkamaz, Volkan Şen tarzı bir katkı verir.
 
Hiç bir cikime yaramayan bir transfer. Fransa da başı sextape konusundan kalkmiyor. Türkiye de bu ne karı kız götürür akşam sabah.


Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
 
Üst Alt