# Maxwell | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Maxwell


Cim Bom'un önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvamasının ardından, dünyanın dört bir yanından menacerler oyuncu önermeye başladı.



fft1mm1437165.jpg




Galatasaray’ın Chelsea’li Yuri Zhirkov’la ilgilenmesinin ardından, Rus yıldızla aynı mevkide oynayan Barcelonalı Maxwell ismi yönetime iletildi. Brezilyalı futbolcunun Hollandalı menaceri Mino Raiola, oyuncusunun sezon sonunda Barcelona’dan ayrılacağını belirterek, uygun bir maliyetle Galatasaray forması giyebileceğini Sarı-Kırmızılılar’a bildirdi. Önceliği Zhirkov’a veren yönetim, bu transferde pürüz çıkması halinde Maxwell seçeneğini masaya yatıracak.



Fanatik
 
Cevap: # Maxwell



Seneye Avrupa'da yokuz sahaya 6 yabancıyla çıkılıyor, belki Arda gidecek, alınabilecek vasatta olsa Malik Fathi gibi Turk sol bek var, takımda Çağlar ve yedeği Hakan varken. Yabancı Sol Bek Niye? Tamam iyi oyuncu ama aynı mantıkla o zaman 11 yabancı almamız lazım.
 
Cevap: # Maxwell



Hakan ve Caglar'dan cok daha iyi bir sol bek. Gelirse is yapar



Barcelonanin oyuncusuna burun kiviranlar var halen. Adamin neresini begenmediniz ?



Ben gelmesini isterim.
 
Cevap: # Maxwell



Sol bekte yabanciya gerek yok. Gelecek sezon sampiyonluk yarisi için Hakan - Caglar ikilisi fazlasiyla yeter. Duruma göre genç bir yerli alinabilir.
 
Cevap: # Maxwell



Maxwell bu yıl pek iyi bir çizgi çizemedi ama son şamponluk dönemde süre aldığı dakikalarda futbolu çok hırslıydı. Bence Barcelona yönetimi iyi bir teklifle onu serbest bırakabilir, Guardiola için zor bir seçim olacağını sanmıyorum.
 
Boşta. Bu sene ligde herkesin kadrosu yaşlı. Avrupa'da yok. Vasat bir isim alınacağına 1 senelik çok iyi götürür sol beki.

Her şeyden önce sol beke bakınca güven hissederiz.
 
Üst Alt