Mecidiyeköy GS Leo Residence Projesi - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mecidiyeköy GS Leo Residence Projesi


Yaklasik 1 sene onceki fotograflar.Ne bekleniyor merak ediyorum

53afb040e8e.jpeg


56a14c7981c.jpeg
 
Arkadaşlar eski store çadırımızın yerindeki binamızın kaba inşatı ve dış cephesi bitti lakin ruhsat ve yapı kullanım izinlerinde problem vardı. İnşaatın çok uzun sürmesi de Ünal Aysal'ın denizbanktan bina inşaatı için çektiği krediyle alex telles'i transfer etmesiyle kaynaksız kalmasıydı. Dursun Özbek ise denizbanktan otel yapacağım diye kredi onaylatıp genel kuruldan buraya otel yapılması yönünde karar çıkarttırdı ve otel inşaatı olarak hızla bitti lakin belediye otel ruhsatı vermeyeceğini söyleyince kız yurduna daha sonra da başka tekliflere evrilse de imar sorunu çözülemedi.

Bu yapı kullanım sorununu aşmak için Mustafa Cengiz liboş ortama uygun olarak Teknokent fikriyle çıktı lakin Teknokent için üniversite izni gerekiyorken tam bu iş de yattı derken imar affı çıktı. Biz imar affına başvurmak için divandan görüş istedik reddedildi ve imar affı başvurusunu kaçırdık. Bunda adayla beraber mecidiyeköyü paket olarak yönetimin sunmasının menfi etkisi olsa da teknokent projesi değiştirilerek sadece iş merkezi olarak da imar başvurusu yapılabilinirdi. Şu an tek çıkış yolu uygun bir fiyata satmak. Son durum bu...

Yahut kendi ihtiyacımız için kullanılabilir o zaman zaten çalışma ruhsatına da gerek kalmaz. Divan toplantıları burada yapılır, yurt dışından gelecek sporcular burada kalır, seyir tereası yapılır, gs store açılır, kurullarımız ve yönetim buraya taşınır.
 
Üst Alt