Mehmed: Bir Cihan Fatihi (Ocak 2018) | Kanal D | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmed: Bir Cihan Fatihi (Ocak 2018) | Kanal D


0824345.jpg


“Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisi 2018 yılında Kanal D ekranlarında damgasını vuracak. Kenan İmirzalıoğlu'nun baş rolünü üstleneceği iddialı projenin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı dizide Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethine vatan sürecini konu alıyor. Fatih Sultan Mehmet'in hayatını canlandıracağı bir dizi tüm hızıyla hazırlıklara başladı. Fetih 1453 filminin başarısı üzerine O3 Medya güçlü kadrosuyla yaz aylarında yeni diziyi başlatmayı planlıyor. İmirzalıoğlu için 3 yeni proje hazırlanırken en dikkat çekici proje Mehmed Bir Cihan Fatihi olarak açıklandı. Eğer planlamalarda bir değişiklik olmassa Kenan İmirzalıoğlu'nu 2017 - 2018 sezonunda Fatih Sultan Mehmet karakteriyle izleyeceğiz.“Mehmed Bir Cihan Fatihi”nde başrolü, Kenan İmirzalıoğlu üstlenecek. Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin senaryosunda ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun imzası bulunuyor. Oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar(Akşemsettin), Çetin Tekindor(Çandarlı Halil Paşa), Altan Erkekli(Mimar Muslihiddin), Gürkan Uygun(Delibaş), Ertan Saban(Bizans İmparatoru Konstantin), Toprak Sağlam(Teodara), Selin Demiratar(Hatice), Seda Bakan(Çiçek Hatun), Serkan Keskin, Burak Tamdoğan, Duygu Boztepe, Funda Eryiğit ve Sevinç Meşe yer alacak.

Kanal D, 2018 yılına damga vurması beklenen “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisi için geri sayıma başladı. Fatih Sultan Mehmet’i Kenan İmizarlıoğlu’nun canlandırdığı iddialı proje, Ocak 2018'de ekranda olacak.
 
45 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu'na ergenlik çağındaki Padişah'ı oynatmak nasıl bir kafadır
Dünya sinemasında bunun çok örneği var.. Keza bollywoodun ünlü aktörü Amir khaan, 3 idiots'da lise çağındaki bıyıkları yeni terleyen bir genci oynamıştı.. O donemde amir kaan 45 yaşındaydı..

aamir-khan-in-a-still-from-movie-3-idiots-201512-1456486149.jpg


"Eğer" Fiziği el veriyorsa bir insanın, kadın rolünü bile oynamasında sakınca yok bence
 
Ben bu tarz tarih konusu işleyen dizileri çok tehlikeli buluyorum.

Bizim gibi yarı-cahil yaşayan bir toplum üstünde yıkıcı etkileri olabiliyor.

Tarihi yanlış aktarma konusunda da ön ayak olduğu zamanlar oldu.

Yeni trend bu olsa gerek ama hiç türk tv kanallarına bakmadığım için sadece ismi aklımda kalacak.

İzleyenlerden artık olumlu-olumsuz geri dönüşler alacağız.
 
Bu dizi yayınlanırken nötürlemek amacıyla 2. Selim'i ya da 3. Murat'ı anlatan dizi de yayınlanmalı. Yoksa gaza geliyor canım halkımız.

Gerçi o zaman da seti basıp oyuncuları döverler ya neyse...

Herkes Fatih'in, Kanuni'nin torunu ülkede. Oysa en fazla çocuğu 3. Murat yapmış, kimse de dedeyi sahiplenmiyor.
 
Üst Alt