Mehmet Ağar: "Arda futbolu Galatasaray’da bırakacaktır" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Ağar: "Arda futbolu Galatasaray’da bırakacaktır"


281220171909072622406.jpg

Bloomberg HT kanalında açıklamalarda bulunan Ağar’ın açıklamaları şu şekilde:

“Galatasaray, Arda’yı kucaklamalıdır”

Arda bizim bir evladımız. Galatasaray’da altyapıdan yetişmiş, hepimizin gözü gibi koruması gereken bir adam. Bir moral bozukluğu olabilir dedim. Bir evlat gibi severim. Bize jestler yapan bir çocuktur. Acaba orda ne yapıyorsun, nasıl oynamıyorsun diye sordum. 4 kilo verdim, gittim adam almıyor beni. Oynamam da lazım. Sana bir tavsiyem var. Gönlüm Galatasaray’da oynamandır. Arda futbolu Galatasaray’da bırakacaktır. Öyle de olacaktır. Burada başka görevler üstlenecektir.

Arda Turan ile konuşması hakkında…

Büyük camialara transfer olanların, ileri yaşamlarında ne tür sıkıntılara girdiğini biliyoruz. İsim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum. Yanlış tercihleri ömür boyur karşılarına çıktı.Bunu izah ettim. Onu anlattım. Gayet tatlı bir konuşma geçti. Galatasaray, Arda’yı kucaklamalıdır.

“Terim varsa ben gelmem” dedi mi?

Fatih Terim varsa ben gelmem gibi bir lafı yok. Öyle şey olur mu? Arda, terbiyesiz değildir. Öyle bir lafı olsa, yakışık almayacağını kendisine ifade ederim.

GSCimbom Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Büyük camialara transfer olanlarin,ileri yasamlarinda ne tür sikintilara girdigini biliyoruz dedigine göre basaksehir'e gidiyor

Basaksehir sampiyonluk yolunda büyük yara aldi,avantaj bize gecti
 
Evren TURHAN@evrturhan
Arda’yı ben Galatasaray’dan başka takımla düşünemiyorum..istemiyorum da....onun için Avrupa da bir takımda devam etsin...Gelme kardeşim benim ,gelme...seni başka bir formayla görmek istemiyorum Türkiye’de....
 
8c89ede6df8b718ac6256d917ca71345.jpg



Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Blooberh HT'de yayınlanan Spor Saati programına bağlanarak önemli açıklamalar yaptı.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Bloomberg HT'de yayınlanan programda Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Ağar'ın açıklamaları;

Arda Turan dediği gibi bizim evladımız, Galatasaray'ın altyapısından yetişmiş, hepimizin gözü gibi koruması gereken bir adam. Ben bir evlat gibi severim, en ihtiyacımız olduğumuz zamanda adam gibi jestler yapan bir çocuktur. Arda'ya 'İdmana mı gitmiyorsun, nasıl oynamıyorsun' dedim. '4 kilo verdim, fitim. Adam almıyor beni, 3. ligden bir takımla kupa maçı oynuyoruz yine 18'e almıyor' diyor.

G.SARAY'DA FUTBOLU BIRAKACAK

Arda Turan eninde sonunda Galatasaray'da futbolu bırakacaktır, burada farklı görevler üstlenecektir. Büyük camialardan büyük camialara transfer olanların futbolu hayatının ileri dönemlerinde ne tür sıkıntılara girdiğini, çok sevdiğimiz insanlar olmasına rağmen, Fenerbahçe'de de olsa Galatasaray'da da olsa Beşiktaş'ta da olsa, arzu edilen sıcaklığı görmediğini örnekleriyle anlattım.

G.SARAY, ARDA'YI KUCAKLAMALI

Yanlış tercihleri ömür boyu karşılarına set çıktı. Sadece ben bunu izah ettim kendisine. Gayet tatlı bir konuşma geçti. Galatasaray camiası her şekilde Arda'yı kucaklamalıdır. Arda, Galatasaray'ın bir değeridir, bizim evladımızdır.

Arda Turan'ın 'Fatih Terim varsa ben gelmem' diye bir lafı yoktur. Siz çok güzel tarif ettiniz, Arda terbiyesiz değildir. Öyle bir laf olsa ben de bunun yakışık almayacağını kendisine ifade ederdim. Konuyu benden daha iyi tarif ettiniz." diye konuştu.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
 
Son düzenleme:
Arda geldiği an Galatasaray taraftar sayısı, Arda gidene kadar minimum %5 düşer. Bu %5 rakamı, futbolu gazete ve maç özetlerinden takip eden değil, bizzat her hafta stada giden ve lisanslı ürün kullanan taraftar oranıdır. Büyük bir oran yani.
 
Futbolu bırakıp medya sektörün de işe başlamamışmıydı?(!)

Biraları okuduğunu veya okuttuğunu biliyorum.
Sakın gelme taraftarın % 70 'i seni istemiyor.
Hiç mi yüz yok sende?
Istenmediğin yere gidilir mi?
Geldiğin zaman eninde sonunda yuhalanacagini bimiyormusun?

Gün yüzü görme DURSUN!
 
Alaturka yöntemden farklı bir yol denememiz sadece Haziran -Aralık arasında sürdü. Hoş geldin eski yöntem, eski ilişkiler ağı...

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Alaturka yöntemden farklı bir yol denememiz sadece Haziran -Aralık arasında sürdü. Hoş geldin eski yöntem, eski ilişkiler ağı...
 
Umarım son an da bir sürpriz olmaz. Fatih Terim, bu konular ile ilgili yaptığı Basın Toplantısında, yaşanan olayların Basına yansıyanlar ile sınırlı olmadığı ve daha vahim olaylar olduğu izlenimini verdi. Kolay kolay affetmeyeceğini umuyorum.
 
Ağar'ın bu konuşmalarından sonra Beşiktaş'a gitmeyeceği kesin gibi bir şey.
Açık açık gidersen camiasız kalırsın demiş Ağar.

Alnitak Alnilam Mintaka
 
Üst Alt