# Mehmet Aurelio | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Mehmet Aurelio


Fenerbahçe'den tartışmalı bir şekilde ayrıldıktan sonra İspanya'nın Real Betis Kulübü'ne transfer olan Mehmet Aurelio, yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor. Betis Kulübü'nün 2. lige düşmesinin yanısıra geçirdiği uzun sakatlık döneminden sonra İspanya'da mutlu olamayan ve Türkiye'ye dönmek amacında olan Mehmet Aurelio, Galatasaray'a transfer olmak için gün sayıyor. Mehmet Topal'ın Valencia'ya satılması halinde ön libero arayışına girecek olan sarı kırmızılı yönetimin ise Türk statüsünde forma giyecek olan Aurelio'nun transferine sıcak baktığı öğrenildi. Mehmet Topal'ın Valencia'ya transferinin sonuçlanması halinde Mehmet Aurelio'nun sarı kırmızılı formayı giymesi için düğmeye basılacağı ileri sürüldü.



Tümspor
 
Cevap: # Mehmet Aurelio



Bu adam sakatlıktan sonra ne yaptı, ne etti bilen var mı?



Bu yaştan sonra böyle ağır sakatlıklardan sonra toparlanmak öyle kolay değildir.
 
Cevap: # Mehmet Aurelio



En son Milli macta bildigimiz Aurelio idi. bu adam 34 yasina kadar rahat oynar arkadaslar. ayrica bu adam zaten teknigi ve iyi yer tutmasiyla öne cikan bir oyuncu. orta sahayi tek basina toparlayabilecek tipte bir oyuncu. milli takim bu adam ilk 11 e girdikten sonra adam oldu. kücümseyin derim ben.
 
Cevap: # Mehmet Aurelio



Bu Real Betis ne cenabet takım arkadaş.Oraya gideninde ordan başka kulübe gideninde futbol hayatı dibe vuruyo
 
Cevap: # Mehmet Aurelio



Bize aurelio gibi oyun bilgisi ve zekası yüksek sahada ne yapması gerektiğini bilen adamlar fazla...Kimyamızı bozar..

Bize savruk ,dengesiz,sahada ne yaptığını bilmeyen oyun bilgisi zayıf adamlar gerekli..O yüzden sakın Caner,Barış,Topal,Sarp gibi oyuncuları kaçırmayalım....
 
Cevap: # Mehmet Aurelio



ön liberoda tecrübe her zaman konuşur.suat kaya en parlak zamanlarında kaç yaşındaydı hatırlayalım.tugay ona keza.o mevkide başarılı olmak için öyle üstün fizik gücüne gerek yok.tekniği sağlam olsun,oyun bilgisi ve yer tutması iyi olsun,ortalama bir çabukluğun olsun yeter.bu özellikler aurelio da fazlasıyla var.yerli olması da cabası.



eğer sakatlık ondan çok şeyler götürmemişse yaş sorun değil,en az 2 yıl başarıyla oynar.bundan eminim...
 
Üst Alt