# Mehmet Aurelio | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Mehmet Aurelio


926814001.jpg


FB'den Betis'e giden milli futbolcu Mehmet Aurelio geniş yankı uyandıracak açıklamalarda bulundu.









'G.Saray'ı istiyorum'

Geçen sezon sonunda olaylı bir şekilde Fenerbahçe'den Real Betis'e giden milli futbolcu Mehmet Aurelio geniş yankı uyandıracak açıklamalarda bulundu.



Aurelio ve eşi Alice, İspanya'da mutlu olamadıkları için Türkiye'ye dönmek istediklerini söylerken, açık açık adres de verdiler ve "G.Saray'a sıcak bakıyoruz" dediler. Aurelio çiftinin birbirinden çarpıcı sözleri şöyle: "İspanya'da ilk haftalarda her şey güzeldi. Yeni bir ülkeye gelmiştik ve çok heyecanlıydık. Fakat kısa bir süre sonra can sıkıcı sorunlar ortaya çıktı."



"Ligde Real Betis kötü sonuçlar almaya başladı. Takım şu anda küme düşme hattında. Betis düşerse birçok futbolcu takımdan ayrılmayı düşünüyor. Betis'teki sosyal hayatımız da Türkiye'deki gibi renkli değil. İspanya'ya geldiğimiz için pişmanız. Uzun süredir Türkiye'ye dönmek istedik. Özellikle Fenerbahçe'den çağrı bekledik ama gelmedi. Devre arasında ise sürpriz bir şekilde G.Saray'dan teklif geldi. O zaman transfer olmadı ama artık G.Saray'ı biz de istiyoruz. İstanbul'un her şeyi bambaşka. Türkiye ikinci vatanımız."











Fotomaç-Yılmaz Şenol
 
Cevap: Aurelio, Galatasaray'ı istiyor



100% yalan haber.Inanmayin, ümitlenmeyin.



+1905



aynen katılıyorum.Auerlio bu saaten sonra türkiyeye dönmez,dönerse yaşı itibari ile brezilyaya ilk oynadığı takıma gider ordada artık jübile yapar.

Kesinlikle itibar edilecek bir haber değil,kaynakda belli zaten.

totomaç..
 
Cevap: Aurelio, Galatasaray'ı istiyor



Ulan dünyada defansif ortasaha oyuncusu kalmadı sanki anasını satım hep aynı haber hep:D
 
Cevap: Aurelio, Galatasaray'ı istiyor



bi de utanmadan alta ismini yaziyor...bu kadar olmaz...aynaya nasil bakabiliyor bunlar...
 
Cevap: Aurelio, Galatasaray'ı istiyor



UEFA Kupasında elenmeyi göze alarak stopersizken Meira'yı satan yönetim herhalde büyük bir darboğazda olsa gerek.e aurelio gibi bir adamın maliyeti de 10 milyon euro civarında olacağını düşünürsek bu işin olması imkansıza yakın
 
Üst Alt