Mehmet Batdal ve Serdar Özkan Galatasaray'da! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Batdal ve Serdar Özkan Galatasaray'da!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1450__420-batdal-ozkan-gsda.jpg




Galatasaray Futbol A.Ş. ile futbolcular, Beşiktaş A.Ş.’den Serdar Özkan ve Bucaspor’dan Mehmet Batdal arasında, Haziran 2010’dan itibaren üç yıl boyunca geçerli olmak üzere sözleşme imzalanmıştır.



Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur,

Galatasaray Futbol A.Ş.



Yeni Transferlerimizi Tanıyalım



Galatasaray Futbol A.Ş., Bucaspor'dan Mehmet Batdal ve Beşiktaş A.Ş.'den Serdar Özkan ile Haziran 2010'dan itibaren geçerli olmak üzere üçer yıllık sözleşme imzaladı.



Yeni sezonda Galatasaray için oynayacak iki oyuncuyu tanıyalım.



Mehmet Batdal



Futbola 13 yaşındayken Bucaspor altyapısında başlayan Mehmet Batdal, 19 yaşında profesyonelliğe adım attı. 24 Şubat 1986 doğumlu Mehmet Batdal, 2005-06 sezonunda 21 kez Bucaspor formasını giyerken, 2 gol attı. Takip eden sezonda 20 maçta 5 gol atan genç oyuncu, 2007-08 sezonunun ilk yarısında Bucaspor formasıyla 12 maçta attığı 9 gol sonrası, ligin ikinci yarısında kiralık olarak bir başka İzmir ekibi Altay’ın yolunu tuttu. Siyah beyazlı takımla 10 maça çıkan Mehmet Batdal, bu karşılaşmaların birinde fileleri havalandırdı.



Geçirdiği ağır sakatlık sonrasında bir süre sahalardan uzak kalan, bir süre de eski performansından uzak kalan genç yıldız, Bucaspor’a döndükten sonra 30 maçta forma giydi ve 7 gol attı.



Dört yılı aşkın bir süredir ismi iddialı takımlarla anılan Mehmet Batdal, bu dönemdeki partneri Ozan İpek’le birlikte dikkatleri iyice üzerine çekti. Geride bıraktığımız 2009-10 sezonu ise kariyerinin en verimli senesi oldu. Bank Asya Birinci Lig’de sezonu ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig vizesi alan Bucaspor’un en önemli gol silahı olan Mehmet, ligde 30 maçta 17, toplamda da 32 maçta 19 gol atarak takımının başarısına önemli ölçüde katkıda bulundu. 1.95’lik boyuyla dikkat çeken yeni transferimiz, üstün fiziğine karşın sahip olduğu teknik beceriyle, ülke futbolunda çok sık rastlanmayan bir oyuncu profili çiziyor. 11 kez Ümit Milli Takım forması da giyen Mehmet Batdal, artık Galatasaray forması giyecek.



Serdar Özkan



1 Ocak 1987 günü Düzce’de dünyaya gelen Serdar Özkan, 1999 yılında henüz 12 yaşında iken Beşiktaş altyapısında futbola başladı. 2002-03 sezonunda dönemin Beşiktaş teknik direktörü Mircea Lucescu’nun dikkatini çekerek kulübü ile profesyonel sözleşme imzalayan genç oyuncu, bir sezon sonra Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer aldı.



Aralık 2003’te Beşiktaş formasıyla hem kupa, hem de lig maçlarında ilk kez şans buldu. 2004-05 sezonunun ikinci yarısında, daha fazla süre bulabilmesi adına, İstanbulspor’a kiralandı. Ancak İstanbulspor’da beklenilen çıkışı yapamayınca Beşiktaş’a döndü. Bu defa, 2005-06 sezonunda, Akçaabat Sebatspor’a kiralık olarak transfer oldu. Trabzon ekibinde sürekli oynama fırsatı bulan Serdar Özkan, 2007-08 sezonunda Beşiktaş’ın o dönemki teknik direktörü Ertuğrul Sağlam tarafından tekrar siyah-beyazlı ekibe alındı.



Beşiktaş’taki yeni serüveni, bir öncekine göre hayli başarılı geçti. Sağlam’ın takımında istediği süreleri almaya başlayan oyuncu, Türkiye Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde forma şansı buldu. Beşiktaş’ın İnönü Stadı’nda Liverpool’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımının ilk golünü atan Serdar Özkan, Beşiktaş’ın 2008-09 sezonundaki çifte kupalı şampiyonluğunda da kadroda bulunuyordu.



Milli takımın tüm kategorilerinde kadroya (U-16: 10 defa, U-17: 29 defa, U-18: 12 defa, U-19: 11 defa, U-21: 8 defa ve A Milli: 3 defa) çağrılan oyuncu, 12 Eylül 2007 günü Macaristan ile oynanan Euro 2008 Eleme Grubu maçında ilk kez A Milli Takım için oynadı. Serdar, maçın 67. dakikasında -yine Beşiktaş’tan Galatasaray’a geçiş yapan bir başka isim- Ayhan Akman’ın yerine oyuna dâhil olmuştu. 1.67 metre boyundaki Serdar Özkan, orta sahanın her iki kanadında da oynayabiliyor.
 
Cevap: # Mehmet Batdal



Önce Manisa sonra Ankaragücü şimdi de bizimle ismi anılıyor

Bakalım hayırlısı...
 
Cevap: # Mehmet Batdal



Valla kafama güneş geçtiği için yanlış algılamamışsam öyle.



Daha önce Manisaspor'la anlaştığı yönünde haberler yapılmıştı...
 
Cevap: # Mehmet Batdal



Galatasaray ve Trabzonspor diyor..



Pazartesi kesinleşecekmiş..



Bu arada ismi geçen isimler Mehmet Yıldız, Mehmet Batdal, Hasan Kabze ve Mustafa Pektemek oldu...
 
Cevap: # Mehmet Batdal



Bu arada ismi geçen isimler Mehmet Yıldız, Mehmet Batdal, Hasan Kabze ve Mustafa Pektemek oldu...



Bu 4 isim arasında geleceği olmayan 2 oyuncu var.Hasan Kabze ve M.Yıldız..



Diğer 2 oyuncudan da iyi olanı kesinlikle Pektemek.Ben Batdal'ı izledim bir kaç kez.Bizim takımda iş yapacak kalitesi malesef yok.Çok ağır bir oyuncu.Boyu uzun diye Hakan Şükür'le bağlantı kuranlar olacaktır ama alakası yok diyebilirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt