Mehmet Demirkol, Aziz Yıldırım ve Mehmet Özbek'i Topa Tuttu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Demirkol, Aziz Yıldırım ve Mehmet Özbek'i Topa Tuttu!


eserrr-640.jpg


NTV Spor'daki 'Spor Servisi' programında Galatasaray - Fenerbahçe derbisini değerlendiren Mehmet Demirkol, Aziz Yıldırım ve Mehmet Özbek'e yüklendi. "Eserleriyle gurur duysunlar! Bu mudur derbi!" diyen Mehmet Demirkol, karşılaşma öncesi düzenlenen seramonide Volkan Demirel'in elini sıkmayan Sabri Sarıoğlu'nu da eleştirdi.

"El Clasico var ama derbiden dolayı izleyemedik. İzlettirmediler. Belki futbolcular, başkanlar, teknik direktörler izlettirmemiştir! Galatasaray'ın az gol pozisyonu var. Birini zaten Şener yarattı yaptığı hatayla. Birini Sneijder yarattı, Rodrigues'e verdi ki bence tek önemli pozisyon oydu."

"2000'de Johnson'ın attığı golde Galatasaray'ın 7 mi, 8 mi atacağı konuşuluyordu. Bu maçın ise ne kadar sıkıcı geçeceğini zaten biz bütün hafta konuştuk."

'ESERLERİYLE GURUR DUYSUNLAR'

"İki takımın da futbol akılları kimlerse ki birinde Mehmet Özbek, birinde Aziz Yıldırım gibi gözüküyor, eserleriyle gurur duyabilirler! Müthiş vizyonları için tebrik ederim! Gurur duyuyor musunuz? 20 yıldır Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi getirdiği nokta için tebrik ediyorum. Diyorlar ya 'Biz futbolu biliyoruz' diye... Bu mudur Galatasaray - Fenerbahçe derbisi."

"O cep telefonunu atan taraftar hariç herkes Galatasaray kulübünü dava edebilir. Nasıl bir restorana gittiğinde yemek yediğinde miden bozulursa dava ediyorsun. Burada da aynı şeyi yapabilirler."

'FENERBAHÇELİ, GALATASARAYLI ÇOCUKLAR BEŞİKTAŞLI OLACAK'

"Bunun sorumlusu ne futbolcular, ne Tudor, ne Advocaat ne de taraftardır. Sorumlular bellidir. Eğer böyle giderse 5-10 sene sonra ülkede Fenerbahçeli Galatasaraylı çocuk kalmayacak, herkes Beşiktaşlı, Chelsea'li, Barcelona'lı olacak."

'ŞENER CAROLE'ÜN ÇAYINA İLAÇ ATTI HERHALDE'

"Şener herhalde golden önce Carole'ün çayına ilaç attı herhalde. Ayakta uyuyor resmen. Carole'ün Galatasaray'ın sol beki olmasına karar veren adamın kulüp üyeliğinin silinmesi lazım. Böyle bir sol bek olur mu? Olmaz. Ama Tudor'a da kızamıyorum. Carole olmasa ne olacak? Linnes oynayacak. O zaman da Başakşehir maçı gibi olacak. Linnes olmuyor, Hakan Balta da artık 'Ben sol bek oynayamıyorum' diyor. "

"Sabri ve Volkan el sıkışmamış. Sabri bu pozları bırakıp futbol oynasaydı efsane olurdu. Melo da yapıyordu. Bir şey diyebiliyor muyduk? Hayır. Çünkü adam top oynuyordu."
 
Fenerbahçe futbol dışında iyi gidiyo bizimle kıyas edilemez.

Futbolda en kötü sezonunda ezeli rakiplerini yeniyolar hiç olmadı.

Galatasaray kulübü dursun'un elinde bir kaç sene daha kalırsa müzmin 3.olmaya doğru gidiyo ve taraftar sayımız azalacak.

TapaTalK
 
Galatasaray kulübü dursun'un elinde bir kaç sene daha kalırsa müzmin 3.olmaya doğru gidiyo ve taraftar sayımız azalacak.
TapaTalK

Azalırsa azalsın yahu.Bu kulübü başarıları,kupaları için tutan tutmasın.14 sene şampiyon olamadığı halde,yıllarca şampiyonluk olarak Fb'nin arkasında olduğu halde bu takımı tutan taraftarlar kalsın yeter.
 
Ben bu adamın dediklerini hiçbir zaman ciddiye almayacağım sezon başında ilk 6 maç sonunda Tolgayla Atibayı kıyaslarken ne kadar iyi transfer olduğu için yönetime övgüler yağdırıyordu daha sonra 1-2 hafta önce tolganın amatör bir topçu olduğunu söylemişti bir dediği bir değini tutmuyor bari bir şey dedin savunmaya devam et taraftar olsan tamam dersin de spor yorumcusu adamın da geri vites yapması hiç hoş değil zaten buna benzer birçok örnek var o yüzden bu adamı ciddiye almamak lazım kısaca rüzgar ne yönden eserse o yöne doğru gidiyor :eek:ley:
 
Son düzenleme:
Carole'ün Galatasaray'ın sol beki olmasına karar veren adamın kulüp üyeliğinin silinmesi lazım.


Özet olarak diyor ki, Dursun Özbek ve yönetimi SİLDİRSİN GİTSİN...


Adam haklı.
 
Üst Alt