Mehmet Demirkol: "Bak Cenk Tosun hiç 'adamlık' falan diyor mu?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Demirkol: "Bak Cenk Tosun hiç 'adamlık' falan diyor mu?"


[FONT=&quot]Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Porto'yu 3-1 yendiği karşılaşmada Cenk Tosun'a vurgu yaptı.[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
mehmet-demirkol-bak-cenk-tosun-hic-adamlik-falan-diyor-mu-350704-5.jpg


Demirkol, "Cenk Tosun örnek bir futbolcu. Özellikle ilk yarıdaki performansı 100 üzerinden 100. Vuruyor ve indiriyor. Cenk Tosun hiç 'adamlık' falan diyor mu? Hayır. Herkes vır vır konuşuyor. 'Ben adamım' falan falan. İşini yap kardeşim. Bak Cenk işini yapıyor. 'Herkes üzerime geliyor' diyorsun. Kimse üzerine gitmiyor. Sahada yoksun sen. Cenk örnek sporcu. Bunları örnek alacaksınız. Vır vır konuşanları değil. Ayaklar konuşmalı" diyerek Selçuk İnan'a tepki gösterdi.

Mehmet Demirkol: Bak Cenk Tosun hic 'adamlık' falan diyor mu?[/FONT]
 
Leşçuk İnan en büyük destekçisi Mehmet Demirkol'dan bile laf yiyor artık, yolun sonuna geldi


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Karakter olarak begenmiyorum ama cenk kaliteli forvet

Bjk'da bir dönem 3. Forvetti kimler geldi kimler gecti en sonunda 1. Forvet oldu
 
Tr standartlarında çok iyi ona laf yokta lig maçlarında ota boka itiraz edip Avrupa'da kediye dönmesi karakterini ortaya koyuyor.
 
Çalışıyor falan haklı da cenk tosun değil mi kendini yerlere atan, tonlarca haksız penaltı kazanan? Örnek alınacak yerleri olduğu kadar alınmayacak yerleri de var. Abartmaya gerek yok.
 
Cenk durmadan kendini yere atıp penaltı almaya çalışıyor, işin ucuzuna kaçıyor. Mücadele etmesi, gol atması bunları görmezden gelmemizi gerektirmiyor. Örnek sporcu değildir kendisi.


Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
 
Ayrıca Selçuk için mi demiş bunu? Eğer öyleyse, neredeyse her Galatasaray'ı yorumlarken Selçuk için söylediği "Türk futbol tarihini değiştiren adam" lafı bir taraflarına kaçmış sanırım.


Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
 
Üst Alt