Mehmet Demirkol: "Biraz olsun mali rahatlama gelirse Ünal Aysal adaylığını koyar" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Demirkol: "Biraz olsun mali rahatlama gelirse Ünal Aysal adaylığını koyar"


unalaysal.jpg


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Türk Telekom Arena’nın üst kullanım hakkını almasını ve stadın yanına yapılacak salon için de izin almasını değerlendiren Demirkol, şu ifadeleri kullandı:

"İşte şimdi Ünal Aysal’ın önü tamamen açılmış bulunuyor. Birazcık da mali olarak bir rahatlama gelse UEFA’dan onay çıkarsa pek bir kısıtlama gelmezse Ünal Aysal başkanlığa adaylığını koyar. Zaten bunun için altyapı çalışmalarını yapıyor. Gazetecilerle, kongre üyeleriyle görüşüyor. Şunu da söylemek gerekiyor; Dursun Özbek’i eleştirirsiniz. Ama Galatasaray camiası içinde stadın üst kullanımı, yeni salon için izin alabilecek tek adam Dursun Özbek’tir. Bu yaptığını başka yapabilecek kimse yok."
 
Yıllardır söylüyorum "koyacak" diye, hem de öyle böyle koymayacak. Hem içimizdeki hainlere hem de düşmanlarımıza.
 
Şunu da söylemek gerekiyor; Dursun Özbek’i eleştirirsiniz. Ama Galatasaray camiası içinde stadın üst kullanımı, yeni salon için izin alabilecek tek adam Dursun Özbek’tir. Bu yaptığını başka yapabilecek kimse yok."


Demirkol sen kime hizmet ediyorsun? Riva ve Florya'yı peşkeş çeken adama tepkiler azalsın diye bir hediye verilmek zorundaydı ve o da verildi. Bunun sebeplerini sende biliyorsun, o yüzden mi Dursun'dan başkası üst kullanım alamaz dedin? Yani sadece karaktersiz ve hainler mi yapar bu işi demeye getiriyorsun? O zaman haklısın.
 
Üst Alt