Mehmet Demirkol: "Dünyanın hiçbir yerinde 2 milyon Euro etmez" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Demirkol: "Dünyanın hiçbir yerinde 2 milyon Euro etmez"


f44de0b573bf42cc858348936bb40f49.jpg


[FONT=roboto_condensed]NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Östersunds maçı sonrası eleştirilerde bulundu. "Büyük takımlar gerekeni yapar. Selçuk çok iyi oyuncu, ama olmuyor." diyen Demirkol, "Tolga Ciğerci dünyanın hiçbir yerinde 2 milyon Euro etmez. Veren kişi de iyi niyetli değil" dedi.
[/FONT]
Takımda yenilenme olduğunu hatırlatan Mehmet Demirkol, "Transferler yapıldı; ama lazım olan yere değil. Öndeki dörtlüyü değiştirmeden sezona başlamak, oraya bir santrafor alarak sezona başlama ihtimali var mıydı? Podolski gitti, Gomis geldi. Zaten orası işleyen yer. Problem olan yere bakalım. Asıl problem olan yere el atılmıyor. Asıl problemin olduğu yer, geçen sezon ortasından beri belli: ortasahanın merkezine. Hatta sürekli oraya transfer yapıldı. Tolga ve De Jong alındı; alındı da alındı. Melo sonrası boşluğu doldurmak için. Sadece Melo sonrası bir boşluk değil. Selçuk sonrası bir boşluk var. Büyük takımlar gerekeni yapar. Selçuk çok iyi oyuncu, ama olmuyor. Guti gitmedi mi? Gitti. Bu kararı vermek lazım. Maalesef, üzülerek söylüyorum. Belki problemli, kendisi var ama aslında yok. Belki Melo'nun tandemini bulamamakla ilgili ama, daha fazlası da var galiba. Bunu benim söylemem üzücü ki Selçuk beğendiğim bir oyuncu." diye konuştu.

"TOLGA CİĞERCİ DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE 2 MİLYON EURO ETMEZ"
"Ortasahanın ortasına el atmak lazımken, geri kalan her yere el atıldı." diyen Demirkol, "Ancak buraya adam bulunamadı. Bulunan adamlar da hem orayı doldurabilecek adamlar değil. Hem çok yüksek maliyetli adamlar. Tolga Ciğerci dünyanın hiçbir yerinde 2 milyon Euro edemez. Olamaz böyle bir şey. 'Ediyor' diyen adamın futbol aklında problem vardır. Edemez, 400 bin Euro alıyordu ve ciddi sakatlıkları vardı. Son 3 sezonu oynayamadan geldi. Bir sezonu yarım oynadı. İlk çıktığında umut vaat eden bir oyuncuydu. Ama bu değil. Burada bir problem var. Bu "Yanlış seçtik" değil. Bu problem aynı Tarık Çamdal'a aynı maaşı veren problemle aynı, etmez. Kariyeri boyunca bir asist yapmış bir oyuncu Galatasaray'a transfer edilemez. Olmaz." eleştirisinde bulundu.

"BURADA İYİ NİYET YOK"
Tolga Ciğerci'nin olmayacağını herkesin söylediğini kaydeden Mehmet Demirkol, "Futbol dünyasında konuştuğum kimseden, 'bu adam iyi çocuk ama oynar' diyeni duymadım. Buna rağmen transfer yapıldı. Burada iyi niyet görmem. Burada iyi niyet yok. Tolga Ciğerci'ye 2 milyon Euro veren iyi niyetli değil. Bunun karşılığı yok. Bu işlemi kuramazsın. Neden sorusunun cevabını veremiyorsun. Neyi kapattı... Yine de Östersunds maçını kapatmaz. Birbirinden farklı iki konu. Her şeye rağmen bu kadronun doğru hamlelerle ve planla bu takımı yüzde yüz geçmesi gerekirdi" açıklamalarını yaptı.

Ntvspor
 
Selçuk için yapılan şu yorumlar beni çıldırtıyor. Tolga konusunda net düz konuşurken, Selçuk için çok iyi oyuncu ama olmuyor demesi enteresan. Herkese aynı tavır sergileyin.
 
dün canlı canlı izledim bu yorumunu ve gerçektende bir art niyet var Tolga için bu kadar ağır konuşan adam selçuk için o kadar seçilmiş ve kibar eleştirilerde bulunuyor ki eleştiri eleştiri olmaktan çıkıyor neredeyse yüceltmeye giriyor bu konuda tam bir kaşar kelimelerle çok iyi oynayıp çok iyi çevirebilen bir adam.

Yok neymiş selçuğun sorunu tandemden daha fazlası olabilirmiş! yani? kısaca şunu söylemiyor selçuğun yanındaki adamla alakalı değil genel bir beceriksizliği var ve aldığı parayı haketmiyor diyemiyor ama tolgaya gelince ver odunu.

Böyle tetikçi hayatında halı saha maçı yapmayıp futbol yorumlayan adamlardan nefret ediyorum.
 
Terime birşey sormaya götleri yemiyor tudora istediğini sorabiliyorlar...buraka selçuka kimse veryansın edemiyor tolgaya ağzına geleni söyler..Tolga da çöp selçuk da çöp ama bana deseler illa 2sinden biri oynayacak hiç düşünmeden tolga derim...selçuk hem çöp hem ruhsuz şuna bile yetenekli oyuncu diyorlar ya..evet mehmet demirkol efendi burada art niyetli biri var senin gibi yerli kayırıcılar artc niyetli
 
Selçuk için yapılan şu yorumlar beni çıldırtıyor. Tolga konusunda net düz konuşurken, Selçuk için çok iyi oyuncu ama olmuyor demesi enteresan. Herkese aynı tavır sergileyin.

bak aynen seninde dikkatini çekmiş aynısını bende yazdım yani bu adamın yaptığı tetikçiliktir.Selçuğa laf söylemez ise milletin onu dikkate almayacağını biliyor ama madem eleştiricem kırmadan dökmeden eleştiriyim diyor ama tolgaya gelince yapıştırıyor utanmasa ana avrat küfür edecek.
 
bak aynen seninde dikkatini çekmiş aynısını bende yazdım yani bu adamın yaptığı tetikçiliktir.Selçuğa laf söylemez ise milletin onu dikkate almayacağını biliyor ama madem eleştiricem kırmadan dökmeden eleştiriyim diyor ama tolgaya gelince yapıştırıyor utanmasa ana avrat küfür edecek.

Evlat, abi kardeş ilişkisinden kaynaklanıyor. Bu kafayla futbolun gelişmemesi doğal.
 
Gözümde Selçuk yalamacıların Sneijder düşmanlarından bir farkı yoktur. Eminim bir çok kişi böyle düşünüyordur. Çünkü sonuç itibariyle ikisi bu kulübe zarar verdi.
Yapma Erdem. Allah'ını seversen yapma. Hatrım kalır, nasıl böyle dersin. Vallahi üzülürüm.
(Engelliyorum hadi bak dalgana. Wesley'in serbest vuruş gollerini izleyip orgazm ol...)
 
Selçuk Trabzon da oynarken onu almak için fenerle yarıştık ilk aldığı maaş normal lakin ünal aysal'ın zammı başkanlığı döneminde yaptığı en büyük hataydı.
Tolga'nın yıllık 2 milyon Euro almasının izahı yok maalesef bu adamın çok mu isteyeni vardı? Yada Türkiye'yi 3. Dünya ülkesi gibi mi görüyordu?

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
tolga 400 bin alıyorken bize 2 milyonla transfer olmasının altında ne yatıyor araştırmak lazım. bu adama 1 milyon verseniz gelmeyecekmiydi.
 
Üst Alt