Mehmet Demirkol: "O açıklamaları duyunca şike anlayan var mı Allah aşkına?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Demirkol: "O açıklamaları duyunca şike anlayan var mı Allah aşkına?"


5120747.jpg


Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi. Nasuhi Sezgin'in açıklamalarından yanlış bir şey anlamamak gerektiğini belirten Demirkol, Galatasaray'ın borç durumunun da hiç iç açıcı olmadığını söyledi. Demirkol'un değerlendirmeleri şu şekilde:

Nasuhi Sezgin'in açıklamalarında söyledikleri doğruysa savcıların da harekete geçmesi lazım. Podolski neden satıldı? 'Hangi oyuncular hangi maçı sattı' diye düşünmemiz lazım.

Diyelim ki, söylemek istediği şey gerçekten ağzından çıkanlar ise Galatasraaylıların da kızması lazım. 3 Temmuz tüm ayarları bozdu. İşin eğlence yönü kalmadı.

Nasuhi Sezgin olayında istifa mekanizmasının çalışması da iyi bir şey. Bence istifa etmemeliydi. Burada o açıklamaları duyunca 'şike' anlayan var mı? Bırakın Allah aşkına... Üstüne bir de 'bazı şeyleri imâ edeyim' derken 'telkinler' deyince iyice karıştı işler.

Aslında olay şöyle oldu. Levent Nazifoğlu bardağı doldurdu, doldurdu, Nasuhi Sezgin konuşunca da bardak patladı.

UEFA Galatasaray'ın durumunu takip ediyor. Bırak radarı, uydu görüntüleri, telefon dinlemeleri! var. Durum şu an iyi değil. Zarar 4 kat artmış. Kur yüzde 25 artmış... Yani bunu 'kur arttı' ile açıklayamazsın... Bu iş artık radarı geçmiş...

Mehmet Topal'a da 'Emek hırsızı' dedik. Her şeyi kavgayla halletmeyi sever hale geldik. Hiçbir neşesi kalmadı, pırıltısı kalmadı bu işin. Açığı bulduğun anda oraya yüklenme psikolojisi var artık.

Fenerbahçeliler İnönü'ye girdiler, Beşiktaşlılar 'Korkak tavuk Ortega' pankartı açtılar. Biz o dönem 'Olur mu böyle şey' diyorduk. Meğer ne güzel günlermiş o zamanlar.

Fanatik

 
Üst Alt