Mehmet Demirkol: "Ozan Tufan 45-50 milyon Euro ederdi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
841505.jpg

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi yorumladı.


Demirkol, Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın Bursaspor yerine Arjantin'de yetişseydi 45 ila 50 milyon euroluk bir bedelle Avrupa'nın büyük bir takımına transfer olabileceğini söyledi.


Beşiktaş Cenk gibi oyuncuları satar

Transferde kulüpler oyuncuların kökenine bakarlar. Beşiktaş büyüme yaparsa Cenk gibi oyuncuları satar. O zaman burası bakılabilecek bir köken haline gelir.

Ozan Tufan 50 milyon euro ederdi!

Ozan Tufan, Bursa yerine Arjantin'den çıksaydı 45-50 milyon euro ederdi. Çünkü orası bir vitrin.

Cenk Tosun'dan gelen para nereye gitti?

Cenk'ten gelen para nereye gitti? Önce oyuncuların maaşları ödendi. Bir büyüme modeli açısından Talisca ve Aboubakar gibi oyuncuları almak gereklilik.

Talisca'dan para kazanılabilir

Talisca'dan para kazanılabilir. Şu anda bu performansı Benfica'da gösteriyor olsaydı bitmişti iş.

Skorer
 
Son düzenleme:
Bizim ülkemizdeki hiçbir futbolcu o parayı etmez çok özel bir yetenek olsa bile.Çünkü eğitim ve kendini geliştirmeye kapalı bir yapıya sahibiz millet olarak.Avrupadaki imkanlar ve oradaki düşünce yapısı ile yetişmiş gurbetçi futbolcular o paraları alabiliyor ancak onun dışında maalesef bu sistem içerisinden 40-50 milyon avroluk adam çıkmaz.
 
Kusura bakmayın futboldan pek anlamam ama Meriç dayım kasaptır..

Çoğu zaman mesleki deformasyon etkisi sebebiyle, futbolculara kiloları üzerinden fiyat biçeriz..

Ozanda bir hayli kilolu bir sporcu arkadaşımız ve milli takım bazında Galatasaraylı olmama rağmen bizi gururlandırdığını söylemekte fayda var.

Neyse kilo hesabı yapmış olduğum hesaplama da, kilo olarak arjantinli olsa daha ucuza gidermiş. Food Prices in Argentina
 
Ozanın iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Şenol güneş ve Fatih Terim gereksiz şekilde abarttılar. Topçuluğunu geçtim. Profesyonelliği zaten facia adamın. İngiliz bile olsa 50 mioluk topçu olamazdı.
 
Arjantin'den cok buyuk futbolcular cikti . Ve kimin ulkesinden cikisi 45-50 milyon euro arasinda olmus sormak lazim bu zekiye ?
 
her zaman ki gibi bize düşman fenere dost olmuş.

Daha 1 ay önce Ndiaye,10 etmez diyordu.
Şimdi ozan 50 eder diyor.
Senin algina tukureyim.

____________________________________

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!
 
Üst Alt