Mehmet Özbek Kancayı Pepe'ye Taktı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Özbek Kancayı Pepe'ye Taktı!


pepe.jpg

Thomas Ujfalusi'nin savunmadaki boşluğunu yıllardır dolduramayan Galatasaray'ın transferdeki önceliği stoper... Hedefte ise yıldız bir isim var, Pepe.

Çek yıldızın yerine birçok futbolcu alan, önemli rakamları kasasından çıkaran Sarı-Kırmızılılar bir türlü beklediğini bulamadı. Igor Tudor'un lider özellikli bir stoper istemesi sonrası harekete geçen Mehmet Özbek dünyaca ünlü bir isimle masaya oturdu.

Mehmet Özbek, 10 yıldır Real Madrid formasını giyen Kepler Laveran Lima Ferreira yani bilinen adıyla Pepe'nin peşine düştü. Sezon sonunda Real Madrid'le sözleşmesi sona erecek olan 34 yaşındaki Portekizli futbolcu takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Mehmet Özbek'in hem Pepe hem de menajeriyle görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Pepe'nin yıllık 4 milyon Euro ve 4 milyon Euro da imza parası istediği öğrenildi.

Mehmet Özbek önümüzdeki günlerde yapacağı pazarlıklarda bu rakamı aşağıya çekmeye çalışacak. Pepe'ye Çin ve ABD'den de teklifler olduğu fakat Sarı-Kırmızılılar'ın transferde ısrarcı davranacağı belirtiliyor.

Hürriyet Haber
 
yahu amerikaya cine gitme zamani gelmis oyunculara yöneliyorlar
bunu getirince vay ben dünya yildizini getirdim diye havaya girer
böyle oyuncuyu en azindan 28 yasinda sneijder gibi getirceksinki 3 4 sene verim alabilesin
 
M.Özbek denen üçkağıtçı herkes tarafından eleştirildikten sonra hakkında bu kadar transfer haberleri çıkması için paralı kalemlere iyi para gömüyorlar günlerdir.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Hurriyet ve milliyet gazetesi genel kuruldan sonra mehmet özbek'i taraftara sevdirmek icin harekete gecmis
 
ya beyler iki yildan beri ayni taktik kimse yemiyor artik, flas isimler ortaya atiliyor sonra maglum gelenler belli
 
Naci küçüktür ama mide bulandırır.
Nasi oldu bilmiyorum ama Mehmet Özbek in köpeği olmuş Naci.



XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yasina falan bakmayin, Pepe kalitesinde bir oyuncu 2 sene rahat oynar bizde ve yanindakilerine liderlik yapacak tecrubeye sahiptir. Ben genelde yasli oyunculara karsiyim ama Pepe den daha iyisini de alamazsin bu devirde. Mehmet Ozbek bunu alirmi ? Alamaz tabi.
 
şerefsizler mözbek kongrede eleştirildiği günden beri maşalarına haber yaptırıyolar. aşağılık herifler,özbekler bi bok yapamaz bu takıma
 
Üst Alt