Mehmet Özbek Transferde Gaza Basıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Özbek Transferde Gaza Basıyor!


yener-ince-mehmet-ozbek-08-09.jpg

UEFA ile yapılan yeni anlaşma çerçevesinde 65 milyon Euro’luk maaş bütçe sınırlamasını ortadan kaldırmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, şimdi de takımı toparlamak için tüm imkanları seferber etmeye karar verdi.


Öncelikle savunma hattını Real Madrid’in dünyaca ünlü stoperi Pepe ile güçlendirmek isteyen Mehmet Özbek, orta saha için de Manchester City’nin Fildişi Sahilli futbolcusu Yaya Toure’yi getirmeyi düşünüyor. İki oyuncunun da sözleşmesinin bitiyor olması, Galatasaray açısından en büyük avantaj. Böylece Sarı-Kırmızılılar, bonservis bedeli ödemeden iki kritik mevkiye iki önemli takviye yapmış olacak.

Yenilenen bütçe rahatlatacak

33 yaşındaki Toure ve 34 yaşındaki Pepe’nin takıma katacağı tecrübeyle şampiyonlukta yeniden iddialı konuma gelmek isteyen Sarı- Kırmızılılar, maaş sınırlamasının kalkacak olmasıyla da rahat bir nefes alacak. Böylece, takımdan ayrılacak Podolski ve Chedjou gibi isimlerle yapılacak tasarruf, Yaya Toure ve Pepe gibi yıldızların transferinde kullanılabilecek.

Operasyon kapsamı daha geniş

Ancak Sarı-Kırmızılılar’ın transfer hamlesi bu iki isimle sınırlı kalmayacak. Mehmet Özbek'in hedefinde başka yıldızlar da var. Mehmet Özbek, tecrübeli isimlerle gelecek vaat eden oyuncuların harmanlandığı bir takım yaratmayı planlıyor. Bunun için de Mayıs ayı içinde Emlak Konut’tan Riva ve Florya projesi kapsamında gelecek 350 milyon Lira civarındaki paraya güveniliyor.

Fanatik
 
o 350 milyon coktan coplere falan buhar olmustur üstünde kalanı varsa onlarlada alır bidonları gelir bu sıfatsız
 
Gelecek sezonda artik gelen giden oper... O degilde olan Emlak konuttan gelecek paraya olacak... Adam akilli birilerini gecirseler keske futbolun basina... Mesela Lucescu futbol direktoru olsun ve Tudorda TD olsun
 
Forvete de Romario... Pepe nin yanına da Maldini yi alalım. Sağ bek Cafu, forvet arkasına da Kaka... Giggs i de kanada koyalım. Göbeğe Beckham...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
riva'dan gelen parada böyle çarçur edilecek sonra dursun hiç bir şey olmamış gibi çekip gidecek.G.Saray adasında 1 TL ye çay içmenin peşinde olan genel kurul üyelerinin de umurunda değil tabi bu.
 
Mehmet Özbek kimdir necidir futbol geçmişi nedir de geleceğin planlamasını bu yapar. Beyler durum çok ciddi koca Kulübümüz elden gidiyor.

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
City bile Toure'nin kaprisi ile uğraşamaz iken biz nasıl başa çıkacağız?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Gercekten saka gibi bir donem geciriyoruz. Transferleri dogustan scouting bilgisi ve becerisine sahip (!) Ozbek ailesi fertleri yapiyor.
 
Bu iş Türkiye'deki yönetimine benzedi. Nasıl halkın istemediği şeyleri alay eder gibi gerçekleştiriyorlarsa da Özbekler hakikaten alay eder gibi tutarsız açıklamalar yapıyor. Tudor gençleşeceğiz diyor burada özbek veteranları topluyor.
 
Üst Alt