Mehmet Özbek, Yaya Toure'ye 2 Yıllık Sözleşme Önerdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Özbek, Yaya Toure'ye 2 Yıllık Sözleşme Önerdi!


yaya-tour%C3%A9.jpg


Mehmet Özbek, Manchester City ile sözleşmesi sona erecek olan Fildişili futbolcu Yaya Toure'ye imza parası artı 2 yıllık sözleşme önerdi.


Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray’da bomba iddia İngiltere basınından geldi. Daily Mail’de yer alan habere göre sarı-kırmızılıların Manchester City’nin orta saha oyuncusu Yaya Toure ile temasa geçti. Çin’e gitmek istemeyen Fildişili futbolcuyu, Monaco’nun da yakın takibe aldığı ifade edildi. Mehmet Özbek, Yaya Toure’yi ikna etmek için eski futbolcusu Didier Drogba’ya da pazarlıklarda başrol oynatmayı hedefliyor.

Mehmet Özbek oyuncunun sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle Yaya Toure’ye 2 milyon Euro’luk imza parası ve 2 sezonluk sözleşme teklif etti. Mehmet Özbek'in 33 yaşındaki yıldıza yıllık 4 milyon Euro’luk bir rakam önerdiği de gelen haberler arasında. Bu sezon Premier Lig’de 17 karşılaşmada forma giyen Yaya Toure, 3 gol atarken 331 dakika sahada kaldı. Mehmet Özbek’in önümüzdeki günlerde futbolcu ve menajeriyle yeniden görüşmesi bekleniyor. AMK’nın Daily Mail’den aktardığı habere göre bu transferde Galatasaray’ın tek rakibi Monaco.


Mehmet Ozbek, Yaya Toure’ye 2 Yıllık Sozleşme Onerdi!
 
mehmet özbek kim lan daha yurtdışına çıkıp futbolcu ile görüşme yetisine sahip olmayan adam ingiltere'den topçu mu getirecek..

bu arada daily mail'de böyle bir haber yok belkediğiniz üzere.

kilit.
 
Son düzenleme:
M.Özbek denen o üçkağıtçı da daha Drogba ile irtibat kurabilecek çap bile yokken bir de onu aracı edip Yaya Toure yi transfer edecek öyle mi.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
 
Üst Alt