Mehmet Özbek'in Oğlundan Galatasaray'a Dembélé Kazığı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Özbek'in Oğlundan Galatasaray'a Dembélé Kazığı!


220220171324381570242_2-41.jpg

Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticilerinden Mehmet Özbek'in oğlu olan Serhat Özbek'in sezon başında Moussa Dembele transferine engel olduğu ortaya çıktı.

2,5 sezon önce başkan Dursun Özbek ile yola çıkan, fakat kısa bir süre içerisinde yönetime istifasını sunarak Özbek’le yollarını ayıran Cüneyt Tanman, Galatasaray’ın içinde bulunduğu durumla ilgili ‘Bazı yöneticilerin çocukları youtube’tan oyuncu bakıp transfer yapmaya karar veriyor’ sözlerini sarfetmiş, bu sözler sarı kırmızılı camiada infial etkisi yaratmıştı.

DEMBELE BEDAVAYDI ŞİMDİ 40 MİLYON EURO

Sezon başında Fulham ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Dembele ile yaklaşık 1 ay uğraşan Galatasaray, oyuncuya Celtic’ten fazla para vermesine rağmen 20 yaşındaki Fransızı İskoç kulübüne kaptırmıştı. Celtic’te oynadığı futbolla piyasasını 40 milyon euro’lara kadar çıkaran Dembele Galatasaray camiasını ve taraftarlarını pişman ederken, oyuncunun transferine engel olan kişi de ortaya çıktı.

DEMBELE TRANSFERİNE SERHAT ÖZBEK MANİ OLDU

Cüneyt Tanman’ın açıklamalarında belirttiği yöneticinin oğlu başkan Dursun Özbek’in yiğeni (Mehmet Özbek’in oğlu) Serhat Özbek olurken, Serhat Özbek’in Dembele transferinde babasına ‘Bu transfer Galatasaray’a yaramaz, tutmaz’ dediği ve Dembele transferine engel olduğu öğrenildi.

Levent Gültekin / Star Spor
 
Dursun orda başkandan çok herşeye benziyor.Sen nasıl olurda dışardan birisini böyle önemli bir işe karıştırırsın.Koca takım Osmanlı devleti gibi çöküşte yakında osmanlı imparatorluğu gibi yıkılma dönemini görmeyiz umarım.2018 e bile kalmadan gönderilmeliler.Yoksa işin sonu hiç hayırlı gözükmüyor.Böyle giderse bizi riva florya da kurtarmaz.
 
Haber bence doğru değildir ama doğruysa bitmişiz biz.
Koca kulüp ne hallere düştü.Adamın oğlu Youtube'dan 2 dakika video izleyip beğenmedim diyor biz de vazgeçiyoruz.
 
cüneyt beyin şimdi değil ozaman yapması gerekirdi çığırtkanlığını. o dönem ses çıkarmadığına göre belliki kendiside aynı fikirdeymiş.
 
cüneyt tanman a inanmıyorum maxi pereria nın sabriden ne fazlası var dediğinde onun inandırıcılığı bitmiştir
dembele olayında yönetimin çok üstüne gidiliyor iskoçya varken neden ülkemize gelsin genç bir adam
şu olmuştur:
yönetimin nakit parası olmadığı için 3-5 taksit 12 taksit muhabbetine girmesi az olan gelme hevesini kaçırmış olabilir.
ancak işi bilen yöneticiler olsaydı kararlı bir şekilde hızlıca oyuncu bile anlamadan imza attırabilirdi(irfan kurtoğlu gibi filipescu ve ilie olayı)
bunlardanda öyle beklentim yok
 
bunlarda nereden saplayacaklarını şaşırdı.muhtemelen çocuğun durumla alakası yoktur ama terbiyesizce aileleri de işin içine sokmaya başladılar.
 
Galatasaray' ın kaç sene kaptanlığını yapmış, efsanelerinden biri olmuş Cüneyt Tanman' ın böyle bir durum karşısında ortalığı yakıp yıkması lazımdı, yazık! Çocukluk kahramanlarımdan biriydi Cüneyt, şu rezilliğe bak!


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt