Mehmet Özbek'ten Lucescu'ya Yakın Markaj! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Özbek'ten Lucescu'ya Yakın Markaj!


738578.jpg

AJANSSPOR ÖZEL / Özgür SANCAR-
Galatasaray'da yeni sezon için teknik adam arayışları devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar Zenit Teknik Direktörü Mircea Lucescu'yla temaslarını sıklaştırdı. Yönetim kurulu başkanı Dursun Özbek'in kardeşi ve Sportif AŞ yönetim kurulu üyesi Mehmet Özbek, dün akşam yapılan Zenit St.Petersburg - Terek Grozny maçını izledi.

Galatasaray Sportif A.Ş Yöneticisi Mehmet Özbek'in deneyimli teknik adamla maç sonrası fikir teatisinde bulunduğu öğrenildi. Rumen teknik adam bu görüşmede Zenit'teki geleceğinin 22 Mayıs'ta netleşeceğini söyledi. Lucescu Rus kulübü yetkilileriyle 22 Mayıs'ta bir toplantı yapacak ve ortaya çıkacak sportif bilançoya göre 1 yıl olan opsiyonu devreye sokacak ya da oradan ayrılacak.

Spartak Moskova'nın şampiyonluğunu ilan ettiği Rus Premier Ligi'nde Zenit St. Petersburg, CSKA Moskova ile ikinci olup, Şampiyonlar Ligi'ne gitme mücadelesi veriyor. CSKA 53, Zenit 52 puanda. Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkının elde edilmesi de Lucescu'nun Zenit'teki geleceği açısından belirleyici olacak.

Galatasaray teknik heyetine babasıyla birlikte geleceğinden bahsedilen Razvan Lucescu ise geçen hafta Ajansspor'a yaptığı açıklamada, "Şu anda Santi takımındaki işlerime konsantre oldum. Fakat 10 gün içerisinde ne yapacağıma karar vereceğim. Geleceğim şekillenecek" demişti.

Mehmet Ozbek’ten Lucescu’ya Yakın Markaj!
 
Helal Olsun Başkan yarısına !!!

Bu kadar tecrübeli ve Galatasaray'ı seven danışmanlar bulmak kolay değil.

AAEAAQAAAAAAAAWtAAAAJGU4ZmVlMDVhLWRmOWItNGVhYS1iMTM2LTk4NTAwZGI3NjU1ZQ.jpg
 
Son düzenleme:
Bu haberin iki sonucu var.

1) Yalan haber

2) Özbek yönetimi yalancı düzenbaz.

Her fırsatta geleceği Tudor'la kuracaklarını söylüyor, takım yenilecek deniyor; ama teknik direktör haberleri bitmek bilmiyor.
 
Artur Petrosyan‏@arturpetrosyan
If Galatasaray are ready to give Lucescu enough freedom (managing transfers, youth...), he'll come. If not, China is more probable.
 
Artur Petrosyan @arturpetrosyan
Mircea Lucescu is set to be sacked by Zenit. Paulo Sousa is likely to replace him in June.
 
Bu mesaj gizlendi çünkü mesajın sahibi Melih Peker sizin Yoksay Listeniz de bulunuyor.

luce denizli dönemi gibi olur
 
Üst Alt