Mehmet Topal Bu Hafta İmzayı Atıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Mehmet Topal Bu Hafta İmzayı Atıyor!


Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli futbolcu Mehmet Topal konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor. İmza için devreye giren isim bu kez Fatih Terim oldu...


1566192124704.png


Galatasaray yönetimi, Fatih Terim’in hem savunma hem orta alan rotasyonunda düşündüğü tecrübeli futbolcu Mehmet Topal'la bu hafta masaya oturmaya hazırlanıyor.

Takvim'in haberine göre; Transferin en hızlı takımlarından biri olan Galatasaray şimdi de Mehmet Topal için harekete geçiyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in hem savunma hem orta alan rotasyonunda düşündüğü tecrübeli futbolcuyla bu hafta masaya oturmaya hazırlanıyor.

TERİM FAKTÖRÜ

İsmi son olarak Celta Vigo ve Başakşehir ile anılan Mehmet Topal'ın Fatih Terim faktörüyle Galatasaray'a geri dönebileceği ifade ediliyor.

Hürriyet
 
Yedekte boiyle bir adamın oturması lazım. Nzonzi yok iken o mevkide ya Mözcan gibi aşırı iyi m yetenek ya da az çok tecrübesi olan adam oynamalı. Mozcan su an alınmayacağına göre
 
selçukla başlamak istemeyip topalla mı başlamak istersin


Nzonzi'nin maçta olmayacağını var sayarak yerine girecek oyuncunun Selçuk yerine Mehmet Topal olması çok daha mantıklı. Aksi takdirde, defansif yanı o kadar güçlü olmayan Seri, kesici orta saha oynamak zorunda kalıyor. Bu dizilim bu hafta orta sahamızı çökertti resmen.

Eğer Nzonzi değil de Seri oynamıyorsa yerine girecek oyuncunun hala sağlam ara paslar atabilen Selçuk İnan'ı sahada görmeyi tercih ederim. Selçuk İnan ve Topal benzer pozisyonlarda olsalar da tam anlamıyla birbirlerinin alternatifi değiller bana göre.
 
Son düzenleme:
mehmet topalı sevmem ama en azından yedek kulübesinde stoper ve defansif orta sahayı yedekleyecek 3 ncü bir oyuncuya ihtiyac var birde ertuğrulu alırsak bursa spordan iyi olur
 
Üst Alt